Hyppää pääsisältöön

6 myyttiä kotisiivouspalveluista

06.30.2017 Blogit

Arjen kiireessä kodin siivous saattaa aiheuttaa monelle ylimääräistä stressiä – pitäisi muttei nyt ehdi. Me Stellalla haluamme tarjota palveluitamme, jotta voisit nauttia täysillä vapaa-ajastasi. Olemme vuosien mittaan kuulleet monia ajatuksia kotisiivouspalveluiden hankkimisesta – ja etenkin siitä, miksi palveluita ei hankita. Kokosimme yleisimmät kotisiivouspalveluita koskevat myytit yhdelle sivulle.

1. “Koti pitää siivota ensin itse.”

Koti on kuin pyörremyrskyn jäljiltä ja siivoja tulossa huomenna – KÄÄK!

Yleinen reaktio, mutta täysin turha. Kotisiivous- ja kodinhoitopalvelumme ovat tarkoitettu kirjaimellisesti kodin hoitoa varten, ja siihen kuuluu tietenkin myös siivous. Tavallisesti kodinhoitajiemme tehtäviin kuuluvat lattioiden siistiminen, pölyjen pyyhkiminen, keittiön pintojen puhdistaminen sekä WC- ja kylpytilojen pesu. Lisäksi kodinhoitoon voidaan sisällyttää esimerkiksi vuodevaatteiden vaihto ja vaatteiden pesua tai silitystä.

Ammattitaitoiset kodinhoitajamme eivät myöskään hevillä kauhistu. Vuosien aikana he ovat kohdanneet hyvin erilaisia koteja ja asukkaita. Voit siis huoletta jättää kotisi niille sijoilleen ennen kodinhoitajan saapumista.

2. “Kotisiivouspalvelut ovat kalliita.”

Stellan kokonaisvaltaisella palvelutarjoamalla on yksi tehtävä: mahdollistaa asiakkaillemme hyvä elämä sekä vapaus sen toteuttamiseen. Kuka osaisi laittaa hintalapun omalle vapaa-ajalle? Meidän mielestämme oma aika on arvokkainta mitä voi olla. Kodinhoitopalveluita käyttämällä säästät aikaa siihen, mikä on kaikista tärkeintä – voit viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, harrastaa ja rentoutua arjen tiimellyksessä.

Muistathan myös, että kaikki kodinhoidon palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kotitalousvähennyksen määrä on puolet, eli 50 % palveluidemme hinnasta – euroissa kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €, omavastuun osuus vuodessa on 100 €. Voit laskea kotitalousvähennyksen määrän helposti kotitalousvähennyslaskurillamme.

3. “Kyllä minä vielä pystyn kotini siivoamaan.”

Mitä ne naapuritkaan siitä ajattelisivat? 

Suomalainen sisu ja mentaliteetti – monilla, etenkin vanhempien sukupolvien edustajilla, on pinttynyt ajatus siitä, että esimerkiksi kodinsiivouksen ulkoistaminen on merkki siitä ettei pärjäisi tai kykenisi pitämään huolta omasta kodista. Niin kauan kuin henki pihisee, niin kauan hoidetaan omat asiat itse.

Palvelumme mahdollistavat asiakkaillemme mukavamman elämän – eivät suinkaan kerro henkilön kyvyttömyydestä puuhailla itsekin. Itse asiassa aika, joka normaalisti menisi siivoamiseen, voidaan käyttää mieluummin esimerkiksi oman fyysisen sekä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen ja ylläpitoon. Ja kuka tietää: tuhansista asiakkaistamme yksi voi olla myös naapurisi.

4. “Kukaan muu ei osaa siivota oikein.”

Jokainen haluaa, että omassa kodissa tavarat ovat oikeilla paikoillaan ja siivous suoritetaan tietyllä tavalla, mikä on täysin luonnollista. Stellan kodinhoitajat ovat erittäin ammattitaitoisia ja osaavia. Ennen kodinhoitopalvelun tilausta käymme kotonasi ilmaisella suunnittelukäynnillä, jolloin käymme yhdessä läpi toiveesi ja vaatimuksesi siivoukseen liittyen. Kodinhoitopalveluillamme on tyytyväisyystakuu, eli mikäli siivousta ei ole suoritettu kodissasi palvelukuvauksen mukaisesti, suoritamme palvelun tekemättä jääneeltä osalta uudelleen ilman lisäveloitusta.

5. “Meillä on lemmikki, ei meille voi tulla siivooja.”

Lemmikki ei estä millään tavalla kodinhoitopalveluiden hankkimista. Meillä Stellalla nimittäin otetaan huomioon aivan kaikki, neli- ja kaksijalkaiset, karvalliset ja karvattomat, kodin asukkaat. Tavallisten kodinhoitotehtävien lisäksi voimme sopia asiakkaidemme kanssa esimerkiksi lemmikin ulkoiluttamisesta ja syöttämisestä.

“Stellan kodinhoitaja on koiramme paras kaveri – koira pääsee aina hänen kanssaan ulos keskellä päivää.” 

6. “Ei meille nyt joka viikko tarvitse tulla siivoamaan.”

Stellalta saat sellaiset kodinsiivouspalvelut, kuin tarvitset, niin usein kuin haluat. Voimme räätälöidä palvelun täysin sinun toiveidesi mukaisesti tai voit ottaa käyttöösi Stella Simppeli -paketin. Kotisiivouksen tilaaminen ei siis automaattisesti tarkoita sitä, että kodinhoitaja tulee kotiisi viikottain.

Oletko jo Stellan kotisiivouksen asiakas? Tutustu säännöllisen kodinhoidon palveluun ja muista hyödyntää -50% kotitalousvähennys!