Hyppää pääsisältöön

Kolmas kauppa kahteen kuukauteen: Stella Kotipalvelut Oy vauhdittaa kasvuaan

09.20.2017 Uutiset

Stella Kotipalvelut Oy vahvistaa määrätietoisesti asemiaan kotiin tuotettavien terveys- ja kodinhoitopalveluiden markkinajohtajana.

Tänään yhtiö julkisti ostavansa kotisiivouksiin erikoistuneen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa toimivan Huoleton koti Oy:n. Kauppa on Stellalle jo kolmas kahden kuukauden sisällä. 1.8.2017 astui voimaan Avoin yhtiö E. & R. Sundströmin liiketoimintakauppa Varsinais-Suomessa ja 13.9.2017 Stella tiedotti ostavansa Oulu-Kemi -alueella toimivan kotihoitoyritys Kotihoito Pia Viitala Oy:n liiketoiminnan.

Syksyn kolme viimeisintä liiketoiminta- ja yrityskauppaa kasvattavat Stellan vuotuista liikevaihtoa yhteensä noin 2,5 miljoonalla eurolla ja henkilöstömäärää noin sadalla työntekijällä. Kaupat ovat osoitus Stellan määrätietoisesta laajentumisesta valtakunnalliseksi toimijaksi.

”Alueellisesti vahvojen yritysten ostoilla Stellan liiketoiminta kasvaa nyt ennätystahtia. Turvapuhelinpalveluissa olemme jo valtakunnallinen toimija yli 180 kunnassa, mutta yritysostojen myötä voimme palvella asiakkaitamme entistä laajemmin koti- ja terveyspalveluissa myös Länsi- ja Pohjois-Suomen kasvukeskuksissa. Tästä on hyvä jatkaa.”, Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve perustelee kasvustrategiaa.

”Haluamme olla kotiin tuotettavien palveluiden suunnannäyttäjä ja markkinajohtaja Suomessa. Hyvää orgaanista kasvua on vahvistettava strategisilla yritysostoilla.”, Pälve kiteyttää.

”Kasvaessamme meidän on kuunneltava entistäkin herkemmällä korvalla asiakkaitamme. Toimimmehan luottamus-busineksessä. Olemme valtavan kiitollisia saadessamme tuottaa noin 600 ammattilaisen voimin terveydenhoidon, kotihoidon, lastenhoidon ja turva-auttamisen kotipalveluita jo yli 40 tuhannen suomalisen kotiin. Jokainen päivä meidän osoitettava olevamme asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. ”, Pälve toteaa.

Lisätietoja
Juhani Pälve
Toimitusjohtaja
Stella Kotipalvelut Oy
044 0290 381
juhani.palve@stella.fi