Hyppää pääsisältöön

Stella ottanut OneClinic Care -järjestelmän käyttöönsä

04.24.2017 Uutiset

Stella Kotipalvelut Oy on ottanut OneClinic Care -potilastietojärjestelmän käyttöön kevään aikana. Stella hyödyntää järjestelmää kotilääkäri- ja kotisairaalapalveluissaan sekä Stella Läsnäolopalveluissa.

Stellan johtava lääkäri Mika Perttu kertoo, että Stella haluaa tarjota asiakkailleen uudenlaisia palveluja ja hyödyntää niiden tuottamisessa parhaita teknologioita. Tähän ajattelutapaan OneClinic Care istuu erittäin hyvin.

Meidän kannaltamme on tärkeää, että OneClinic Care mahdollistaa uudet työtavat ja liiketoiminnot. Se on myös monipuolinen, käyttäjäystävällinen ja integroituu hyvin muihin järjestelmiin.

Mika Pertun mukaan seuraavaksi OneClinic Caren käyttö laajenee yrityksessä kotihoitoon ja jatkossa mahdollisesti myös muihin toimintoihin. Tällä hetkellä järjestelmällä on Stellassa noin seitsemänkymmentä käyttäjää. OneClinic Care yhdistää ainutlaatuisella tavalla potilastietojärjestelmän ja toiminnanohjauksen. Näin se tehostaa terveydenhuollon prosessien johtamista ja ohjausta.

Stella on erikoistunut kotiin tuotettaviin terveyspalveluihin ja erilaisiin kodinhoidon palveluihin. Erityisen laajaa on ikäihmisille tarkoitettu turvapuhelintoiminta, jonka asiakkaina on yli 180 kuntaa ja jonka hälytyskeskus ottaa kuukausittain vastaan yli 100 000 yhteydenottoa

OneClinic Care -tietojärjestelmä valtaa lisää alaa suomalaisessa terveydenhuollossa.

Liiketoimintajohtaja Anu Uusio OneClinic Oy:stä sanoo, että yritys haluaa olla innovatiivinen toimija ja muuttaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintamalleja. 

Tämän vuoksi Stella sopii asiakkaana ja kumppanina meidän filosofiaamme erittäin hyvin.

OneClinic Care on laajasti ja menestyksekkäästi käytössä terveydenhuollon prosessien sähköistämisen mallimaana pidetyssä Tanskassa. OneClinic Oy on tuonut järjestelmän Suomeen, kehittänyt sitä edelleen ja rakentanut suomalaisiin olosuhteisiin sopivaksi. 

Ainutlaatuista OneClinic Caressa on, että asiakastieto sekä kliininen, taloudellinen ja hallinnollinen tieto ovat jatkuvasti reaaliaikaisesti yhdessä. Järjestelmä on myös modulaarinen. Tämän ansiosta asiakkaat voivat valita käyttöönsä tietyt osiot, jotka sovitetaan näiden nykyiseen järjestelmäarkkitehtuuriin.

Lisätiedot:

Stella Kotipalvelut Oy
Johtava lääkäri Mika Perttu
0400 484947

OneClinic Oy
Liiketoimintajohtaja Anu Uusio
050 58 420 58

Stella Kotipalvelut Oy on suomalainen kotiin tuotettavien palveluiden markkinajohtaja, jolla on 15 vuoden vankka kokemus kodinhoidon- ja terveyspalveluiden uranuurtajana. Stellan palveluja käyttää valtakunnallisesti yli 180 kuntaa ja kaupunkia sekä 40 000 asiakasta. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli noin 20 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 500 ammattilaista.

OneClinic Oy on ketterä ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut palvelemaan yksityisiä ja julkisia terveys- ja sosiaalipalvelujen tuottajia. Yrityksen kärkituotteita ovat OneClinic Care, OneClinic Logistics ja OneClinic eGate. Sen toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa. Yrityksen palveluksessa on noin kolmekymmentä ihmistä.