Hyppää pääsisältöön

Stellan kodinhoidon palvelut jatkossa myös Turun seudulla

07.12.2017 Uutiset

Kotona tuotettavien koti- ja terveyspalveluiden markkinajohtaja Suomessa, Stella Kotipalvelut Oy, ostaa kotisiivouksiin erikoistuneen Turussa ja Turun lähikunnissa toimivan Pikku Lumikin (Avoin yhtiö E. & R. Sundström) liiketoiminnan.

Jatkossa kotisairaanhoidon, hoivapalveluiden, lastenhoidon sekä turvapuhelinpalveluiden lisäksi Stella tarjoaa myös kodinhoidon ja kotisiivouksen palvelut Turun alueella.

”Stella on turkulaisille jo ennestään tuttu kotisairaanhoidon, hoivapalveluiden, lastenhoidon sekä turvapuhelinten palveluista. Pikku Lumikin omistajavaihdoksen myötä tarjoamme Varsinais-Suomeen entistäkin laajemmat kotipalvelut yhdestä yrityksestä.”, Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve kuvailee yrityskauppaa.

”Pikku Lumikkia ja Stellaa yhdistävä asiakaslähtöisyyden, luotettavuuden, huolenpidon ja jatkuvan kehittymisen arvopohja vakuuttivat meidät Stellan sopivuudesta yrittäjätyömme jatkajaksi. Perustajayrittäjinä olemme tyytyväisiä Stellan kyvyistä palvella asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin.” toteaa Pikku Lumikin perustajayrittäjä Ritva Sundström.

Pikku Lumikin henkilöstö jatkaa Stellan työntekijöinä ja asiakkaat siirtyvät Stellan asiakkaiksi. Stellan laaja kodin ja terveydenhoidon palvelutarjonta mahdollistaa Pikku Lumikin nykyasiakkaille aikaisempaa monipuolisemmat kotipalvelut yhdeltä palveluntarjoajalta.

Stellan asiakkaana on jo yli 180 kuntaa ja yli 40 tuhatta kuluttajaa, joille Stella luo ratkaisuja ja palveluja, jotka mahdollistavat paremman arjen ja onnellisemman elämän mahdollisimman monelle ihmiselle heidän omassa kodissaan. Valtakunnallisen turvapuhelinpalvelun lisäksi tällä hetkellä Stellan koti- ja terveyspalveluiden toiminta-alueita ovat pääkaupunkiseutu, Tampereen seutu, Turun seutu ja Kuopion seutu.

Yrityskauppa astuu voimaan 1.8.2017.

Lämmin kiitos, että olet asiakkaamme.

Kesäterveisin
Juhani Pälve
Toimitusjohtaja