Hyppää pääsisältöön

Asioi kanssamme

Kuulisimme sinusta mielellämme

Löydät kaikki palveluita koskevat asiointilomakkeet kyseisten palveluiden sivuilta. Voit aina myös soittaa tai ottaa yhteyttä yleisellä yhteydenottopyynnöllä. 

Kodin- ja lastenhoidon asiakkaat voivat hallinnoida omia palveluitaan ja tietojaan myös Kompassi-palvelun kautta. Palvelun avulla pysyt ajan tasalla tulevista siivouksista tai lastenhoitovuoroista, pääset tekemään muutoksia/peruutuksia olemassaolevaan palveluun, antamaan palautetta ja tilaamaan palveluita kätevästi mihin kelloon aikaan tahansa. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia Kompassiin, tilaa ne lähettämälllä tekstiviesti ATUNNUS numeroon 050 902 3509. Saat tunnukset paluuviestinä seuraavana arkipäivänä. Voit myös tilata tunnukset ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Suuntaa osoitteeseen stella.fi/kompassi.

Kunnan työntekijät voivat hoitaa turvapuhelinpalveluihin liittyvät pyynnöt myös MyStellan kautta. MyStella on kuntien extranet sekä asiointiin että raportointiin. Jos kunnallasi ei vielä ole MyStella-tunnuksia, niin otathan yhteyttä kuntien turvapuhelinasiakaspalveluun numeroon 010 4088 117.