Hyppää pääsisältöön

Mummit ja kummit,

valmiina auttamaan. Tilaa lastenhoitaja helposti – jätä tietosi, niin otamme yhteyttä!

Luotettava lastenhoitaja kotiin tai juhlapaikalle

Kun sinulla on menoja, tilaa meiltä lapsellesi hyvää hoitoa. Ammattitaitoiset lastenhoitajamme huolehtivat lapsistasi ohjeidesi mukaisesti vaikkapa viikoittaisen harrastuksesi ajan. Järjestämme hoitajan juuri perheenne tarpeisiin sopivasti.

Voit tilata lastenhoidon myös yhdessä toisten perheiden kanssa.

Lisäksi lastenhoitajamme voivat viihdyttää pikkuvieraita erilaisissa tapahtumissa kuten häissä ja perhejuhlissa. Hoitajamme voivat tuoda toiminta- ja leikkivälineet mukanaan.

Muista 50 %:n kotitalousvähennys! Saat kodin siivouspalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 50 %:n kotitalousvähennyksen vaikka heti seuraavasta palkastasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä »

Hyviä syitä tilata Stellan lastenhoitaja:

  • Milloin olet viimeksi käynyt puolisosi kanssa vaikka konsertissa? Yhteinen kulttuurielämys virkistää mieltä ja voimistaa suhdetta arjen touhujen keskellä.
  • Ovatko lasten aikataulut menneet oman harrastuksesi edelle? Stellan lastenhoitaja voi viedä lapsesi harrastamaan samalla kuin sinä teet mitä haluat.
  • Haluaisitko olla hetken kodin hiljaisuudessa vaikkapa kirjaa lukien? Kutsu lastenhoitajamme viemään lapsesi leikkipuistoon tai vaikka metsäretkelle.
  • … tai mikä tahansa lukemattomista syistä ja tavoista, joilla Stella voi helpottaa perheenne arkea.

Tilaa lastenhoitaja tai jätä yhteydenottopyyntö »

Luotettavat ja lämpimät lastenhoitajat kaikenikäisille lapsille

Lastenhoidon hinnat

Arkisin klo 6–18 31,00 €/h 15,50 €/h*
Arkisin klo 18–22 36,00 €/h 18,00 €/h*
Arkisin klo 22–6 41,00 €/h 20,50 €/h*
Lauantaisin 41,00 €/h 20,50 €/h*
Sunnuntaisin 62,00 €/h 31,00 €/h*

* Hinta 50 %:n kotitalousvähennyksen jälkeen.

Katso ylityölisät ja muut tiedot hinnastostamme (pdf) »

Pääkaupunkiseudulla Kehä III:n sekä Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa kaupunkialueen sisäpuolella matkakulut veloitetaan, jos matka vaatii lastenhoitajalta oman auton käyttöä. Pääkaupunkiseudulla Kehä III:n sekä Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa kaupunkialueen ulkopuolella veloitetaan kustannusten mukainen matkakorvaus- ja aika.

Yleiset palveluehdot (pdf) ja lastenhoidon esite (pdf) »

Tilaa lastenhoito

Jäikö jokin mietityttämään? Kysy lisää lastenhoidosta asiakaspalvelustamme numerosta 020 768 9777 tai lue usein kysytyt kysymykset »

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.