Hyppää pääsisältöön

Stella Plus -palvelut

Teemme kotona asumisesta helppoa. Valitse sopivin kokonaisuus ja me huolehdimme lopusta.
Palvelu saatavissa seuraavilta paikkakunnilta: Pääkaupunkiseutu, Tampere

Jos sinä tai läheisesi tarvitsee lisäapua arjen turvaamiseksi, niin Stella Plus -paketit ovat erinomainen vaihtoehto eri tarpeisiin. Saat kaikki tarvittavat palvelut meiltä ja pystyt asioimaan helpommin. Stella Plus -palvelussa sopivan palvelukombinaation saa yhdestä paikasta, yhdellä suunnittelukerralla ja yhdellä laskulla. Palvelun käyttäminen ja käyttöönotto on siis tehty mahdollisimman helpoksi.

Kaikkiin Stella Plus -palveluihin sisältyy Stellan turvapuhelinpalvelu sekä vuorokauden ympäri palvelevan terveysneuvontanumeron käyttö. Stellan hälytyskeskus ja turva-auttajat päivystävät vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri turvapuhelinten käyttäjien apuna. Terveysneuvonnasta taas voi kysyä neuvoa silloin, kun tilanne ei ole kiireellinen.

Stella Plus -palvelun tilaat helposti asiakaspalvelustamme. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 020 768 9788 tai lomakkeella.

Toiveesi ja tarpeesi kotihoidolle tai kodinsiivoukselle selvitetään ennen palvelun käyttöönottoa ja saat nimetyn henkilön vastaamaan esimerkiksi kodinsiivouksesta tai kotihoidosta. Kanssasi sovitaan myös sopiva ajankohta turvapuhelimen asennukselle ja käyttöönopastukselle, jonka hoitaa Stellan turvapuhelinasentaja.

Voiko Stella Plus -palvelua muokata?

Stella Plus -palvelut on suunniteltu niin, että niiden sisältämä palvelun tunti- ja käyntimäärä on aina sama. Kotihoidon ja kodinsiivouksen sisältö kuitenkin suunnitellaan niin, että se vastaa aina yksilöllisiä tarpeitasi.

Stella Plus -palveluun voidaan lisätä muita elementtejä joko säännöllisesti suoritettaviksi tai kertaluontoisiksi palveluiksi. Jos Stella Plus -palveluun voidaan lisätä esimerkiksi ylimääräinen viikoittainen kotihoidon käynti, ylimääräinen siivoustunti säännöllisen siivouksen yhteyteen tai vaikkapa ikkunanpesu kahdesti vuodessa.

 

Stella + Siisti

Turvapuhelin + terveysneuvonta + säännöllinen kolmen tunnin kodinsiivous joka neljäs viikko.


Turvallinen ja siisti koti on hyvän asumisen peruspilari. Kodinsiivous ja turvapuhelin pitävät sekä kodin että sen asukkaan kunnosta huolta.

Jokainen koti on yksilöllinen. Kodinsiivouksen suunnittelukäynnillä määrittelemme asiakkaan kanssa tarpeet ja toiveet siivouksen suhteen.

Hinta pääkaupunkiseudulla 139 € / kk
Hinta Tampereella 129 € / kk

Stella + Hoiva

Turvapuhelin + terveysneuvonta + kaksi tuntia hoivaa viikossa.


Arjessa apu voi olla joskus tarpeen. Kotihoito ja turvapuhelin tekevät kotona asumisesta mielekästä: apua on saatavilla niin pienempiin askareisiin kuin yllättäviinkin tilanteisiin.

Kotihoito voi auttaa perusarjessa, kuten ruoanlaitossa, ostosten tekemisessä tai peseytymisessä. Toisaalta kotihoito voi olla myös terveyden ylläpitämiseen tai hoitamiseen liittyvää toimintaa. Asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet kartoitetaan ja kotihoidon toiminta suunnitellaan niiden perusteella.

Hinta pääkaupunkiseudulla 399 € / kk
Hinta Tampereella 299 € / kk

Stella + Tupla

Turvapuhelin + terveysneuvonta + kodinsiivous + kotihoito


Kun arjen pyörittämiseen kaivataan hieman enemmän käsipareja, on Stella + Tupla oiva valinta. Turvapuhelinpalvelu huolehtii yllättävistä tilanteista, kotihoito taas paremmin ennakoitavista avuntarpeista kotona ja kodinhoitaja asunnon siisteydestä.

Stella + Tupla -palvelu sisältää turvapuhelinpalvelun kaksi tuntia kotihoitoa viikossa säännöllisillä käyntiajoilla sekä kodinsiivouksen joka neljäs viikko (sis. kolme tuntia siivousta).

Hinta pääkaupunkiseudulla 499 € / kk
Hinta Tampereella 399 € / kk

Stella + Turva

Lisää nykyiseen Stellalta hankkimaasi säännölliseen palveluun turvapuhelin.


Stellan palveluita jo säännöllisesti käyttävälle asiakkaalle tarjoamme turvapuhelinpalvelun lisäämistä omaan palvelupalettiin etuhintaan. Turvapuhelinpalvelu soveltuu yhdistettäväksi vaikkapa säännölliseen kotisiivoukseen, kotihoitoon tai Omalääkäri-palveluun.

Stella + Turva -yhdistelmässä jo hankittu Stellan palvelu pysyy ennallaan: esimerkiksi säännöllisten siivous- tai hoitokertojen määrä tai aikataulu ei siis muutu.

Hinta pääkaupunkiseudulla 39 € / kk
Hinta Tampereella 39 € / kk

 

Kaikkien palveluiden käyttöönoton yhteydessä veloitetaan lisäksi 35,00 euron suuruinen kertamaksu turvapuhelimen asennuksesta.

Stella Plus -palvelu laskutetaan kerran kuukaudessa aina kuun alussa. Palveluun sisältyvien siivous- tai hoivakäyntien määrä on kiinteä, mutta Stella Plus -palvelun asiakkaana voit hankkia muita Stellan palveluita sopimushintaan.

Mikäli palveluun kuuluvalla turvapuhelimella tehdään hälytys hälytyskeskukseemme, päivystäjämme arvioivat tilanteen ja lähettävät paikalle tarvittaessa joko Stellan turva-auttajat tai kiireellisissä tilanteissa tekevät hälytyksen hätäkeskukseen. Turva-auttajakäynnin hinta on 49 € / kerta.

Ota yhteyttä

Kerro lyhyesti, millaiseen käyttöön laite tulee.
Haluan ensimmäisten joukossa Stellan parhaat tarjoukset ja ajankohtaiset vinkit sujuvampaan arkeen
Voit halutessasi koska tahansa peruuttaa tilauksen uutiskirjeen linkistä tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluummeLisätietoa: Stella Kotipalvelut Oy:n asiakasrekisteri ja suoramarkkinointirekisteri.