Hyppää pääsisältöön

Kotisairaala

Palvelu saatavissa seuraavilta paikkakunnilta: Pääkaupunkiseutu
  • ​​​​​​Kotisairaala voi korvata sairaalan vuodeosastohoidon
  • Voimme aloittaa hoidon suoraan kotonasi 
  • Voimme myös jatkaa sairaalassa aloitettua hoitoa 
  • Kotisairaalassamme hoidetaan vuosittain noin sata hoitojaksoa

Stella Kotisairaalassa tuomme hoidon turvallisesti kotiisi. Hoidamme sinua samalla tavalla kuin sairaalan vuodeosaston seinien sisällä. Kotisairaalassamme voimme tehdä esimerkiksi seurantaa vaativaa diagnostiikkaa seuraamalla muun muassa  sokeritasapainoa, sydämen rytmihäiriöiden esiintymistä tai vaikkapa verenpaineen vuorokausivaihteluita pidemmän ajanjakson aikana. Kotisairaalassa voidaan hoitaa hyvin erilaisia sairauksia akuuteista infektioista kroonisiin sairauksiin, kuukausien hoitojaksoista yksittäisiin päiviin. Nimeämme hoitoosi lääkärin, joka käy päivittäin läpi tilanteesi ja ohjaa Kotisairaalan hoitoa. Hoidosta vastaavalla lääkärillä on aina aikaa sinulle kokonaisvaltaisesti ja  tarvittaessa hän konsultoi spesialisteja. Kotisairaalamme hoitajat ovat kaikki kokeneita alan ammattilaisia, joita koulutetaan säännöllisesti. Kotisairaalan toiminnasta vastaa ylilääkäri Markus Huotari muiden lääkäriemme kanssa.

Kotisairaalahoidon hinta vaihtelee hoidon tarpeesta riippuen. Tavanomaisimmissa tapauksissa se on noin 200–400 euroa/vuorokausi, sisältäen esimerkiksi hoitavan lääkärin ja hoitajan kotikäynnit, lääkkeet sekä laboratoriokokeet.

Kotisairaalahoito lyhentää sairaanhoidon tarvetta, nopeuttaa normaalielämään palaamista ja vähentää komplikaatioita tutkitusti.

Voimme myös järjestää hoitovälineet kotiin tai autamme niiden hankkimisessa. Kauttamme voit vuokrata esimerkiksi sairaalasängyn, happirikastimen, tippatelineen ja imulaitteen tai hankkia erilaisia hygienia- ja hoitotarvikkeita.

Kotisairaalan toimialueet: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen

Jäikö jokin mietittymään? Lue usein kysytyt kysymyksemme.

Ota yhteyttä terveysneuvontaamme 010 633 8585

Kartoitamme yhdessä tilanteesi ja laadimme palvelusuunnitelman

Aloitamme palvelun nopeallakin aikataululla

Tippaletku

 

Kotisairaalassa hoidamme muun muassa: 

  • Suonensisäiset neste-, lääke- ja ravitsemushoidot 
  • Palliatiiviset tai saattohoitopotilaat ja tarvittaessa päivystykselliset saattohoitopäätökset 
  • Kipupumppu- tai muun kipulääkityksen toteutuksen lääkärin valvonnassa 
  • Verituotteiden annon
  • Tehostettua haavahoitoa tarvitsevat potilaat
  • Leikkausten jälkihoidon