Hyppää pääsisältöön

Stellasta elämää: helpommin ja siistimmin omassa kodissa

12.04.2018

15 vinkkiä kotisiivouksen ammattilaisilta

 
Sujuvampaa arkea ja enemmän aikaa itselle, sen me Stellalla lupaamme. Tässä on kotisiivouksen ammattilaisiltamme stellasia vinkkejä, joilla kotona voi elää kätevämmin arjen ja juhlan merkeissä.
 

Hintalappu

Uudesta ostoksesta olisi rutkasti mukavampi nauttia, jos hintalappujen irrottaminen ei olisi niin stressaavaa. Mutta ei sen tarvitse olla! Tässä irrottamiseen kätevä vinkki.

 

Tiskiharja

Mikä eteen, jos tiskiharja on tiskaamisen jäljiltä aivan likainen? Useimmissa suomalaskodeissa on valmiina yksinkertainen apuväline, jolla harjasta saa puhtaan helposti ilman vaivaa.

 

Kattila

Kyllähän kokeneellakin ruoanlaittajalla joskus palaa ruoka pohjaan, mutta saisiko kattilasta jotenkin taas käyvän työkalun? Onneksi tähänkin ongelmaan löytyy kätevä ratkaisu.

 

Rasva

Ehtivätkö rasvatahrat pinttyä keittiön pinnoille? Ei hätää, sillä ne pystyy puhdistamaan näppärästi näin jälkikäteenkin.

 

Sohva

Kotieläimet ovat varsinaisia sohvanvaltaajia, sillä mukava loikoilu jättää jälkeensä helposti kasan karvoja. Pääseekö karvoista mitenkään eroon? No totta kai.

 

Pölynimuri

Jos kotona vaivaa ikävä pölyn haju, uskoisitko että sen voi imuroida pois? Apuun tarvitaan vain salaista jauhetta, jota kyllä löytää ihan tavallisesta lähikaupasta.

 

Kahvitahra

Rakasta pöytäliinaa ei kannata jättää kaappiin käyttämättömänä, sillä mahdollisesta kahvitahrasta on vain väliaikaista haittaa. Tässä vinkki, jolla liinasta tulee taas puhdas.

 

Roskis

Kuinka voi roskis haista senkin jälkeen, kun se on viety ulos? Onneksi hajuhaitat voi taltuttaa ilman sen kummempia kommervenkkejä.

 

Pyykki

Oma suosikkineule voi olla pahimmillaan aikamoinen karvamagneetti, mutta tavallisessa konepesussassakin siitä voi saada karvat irti näppärän ”lisävarusteen” avulla.

 

Mikro

Hetki liian pitkään aavistuksen liian kovalla teholla, ja mikro muuttuu aggressiiviseksi tehosekottimeksi. Mutta mitä tehdä räjähdyksen jälkeen? Mikron puhdistamiseen saa apua mikrolta itseltään.

 

Leikkuulauta

Ruoka näyttää ehkä herkulliselta, mutta leikkuulauta voi olla ruoanlaiton jäljiltä hurjassa kunnossa. Onneksi puhdistamiseen löytyy kätevä ohje kenen tahansa käytettäväksi.

 

Pussilakana

Unohda painiminen, sillä pussilakana on mahdollista ujuttaa peiton päälle ilman olympiaurheilijan hermoja ja fysiikkaa.

 

Lelut

Pikkulasten lelut ovat tuttu näky lapsiperheen kodin lattialla. Samalla kun ne kerää sieltä pois, ne on helppo laittaa suoraan pesuun – ilman sen kummempaa vaivaa.

 

Salaatin kanta

Ruoanlaitosta tulee paljon hauskempaa, kun ottaa keittiötyöskentelyyn muutaman liikkeen suoraan Hollywoodin toimintaelokuvista.

 

Voirasia

Jos keittiön tasot alkavat olla käytettyjä voiveitsiä pullollaan, tässä voi olla teille vanhan kansan ratkaisu.

Tilaa kotisiivous »

Tiesitkö, että Stellan siivouksiin saat aina 100 %:n tyytyväisyystakuun?
Jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, korjaamme puutteet maksutta.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.