Hyppää pääsisältöön

Kotilääkäriksi Stellaan

Mitä jos sinulla olisi oikeasti aikaa asiakkaallesi, ihan jokaiselle?

Me uskomme, että kotilääkärimme työ on juuri sellaista, jollaiseksi lääkärin työ on alun perin syntynyt. Sellaista, jota asiakkaat arvostavat ja jota sitä tekevät lääkärit rakastavat.

Stellan kotilääkärinä kohtaat asiakkaan hänen omassa kodissaan, kiireettömästi. Asiakkaan kotona häneen ja hänen tilanteeseensa tutustuessasi, sinulla on mahdollisuus arvioida asiakkaan tilanne kokonaisvaltaisemmin, tavalla johon et muualla pysty.

Asiakkaamme ovat hyvin erilaisia, lapsiperheistä yksin asuviin vanhuksiin ja kaikkea siltä väliltä. Kotilääkäriasiakkaita meillä on ympäri pääkaupunkiseutua sekä Tampereella. Tässä työssä yksikään työpäiväsi ei ole samanlainen. Ja ei, edellinen lauseemme ei ole vain rekryilmoituksen peruslatteus, vaan totisinta totta.

Stellan kotilääkärit ovat luonteeltaan avoimia ja positiivisia, sellaisia jotka uskaltavat ajatella ja toimia uudella tavalla. He ovat lääkäreitä, jotka kohtaavat ihmisen ihmisenä, oli sitten kyseessä asiakas tai kollega.

Koska kotilääkärin työ on liikkuvaa, edellyttää se sinulta ajokorttia. Stellan kotilääkärit toimivat joko palkkasuhteessa, ammatinharjoittajina tai lääkäripalveluyritysten kautta. Meille tärkeintä on aina henkilö, ei sopimusmuoto. Autamme tarvittaessa oman toiminimen perustamisessa.

Koti on ihmiselle paras paikka. Lääkärille paras on Stella.

 

Teesimme

 •  Emme hoida sairauksia vaan ihmisiä.
 •  Tärkeimmät työvälineemme ovat anamneesi ja status.
 •  Auktoriteettimme ei tule valkoisesta takista.
 •  Liukuhihna ei kuulu sairaanhoitoon.
 •  Ammattilaisen tulee voida kehittyä joka päivä.
 •  Koti on ihmisen paras paikka, sairaanakin.
 • Töissä pitää olla hauskaa. Usein.

Stellan kotilääkärit arvostavat työssään esimerkiksi näitä seikkoja:

 •  Mahdollisuus aitoon kohtaamiseen
 •  Ammattiosaamista kehittävä työ
 •  Aidosti vaihtelevat työpäivät ja asiakkaat
 •  Pitkäaikaiset hoitosuhteet
 •  Liikkuva työ ja vapaus
 •  Päivystys omasta kodista
 •  Mukavat ja osaavat työkaverit

 

Tarkista avoimet paikkamme tai hae lähetä avoin hakemus

Tai kysy lisää kotilääkärin työstä

Emme hoida sairauksia vaan ihmisiä

 Tärkeimmät työvälineemme ovat anamneesi ja status

Auktoriteettimme ei tule valkoisesta takista

Esimerkiksi nämä asiat tekevät työstämme Stellassa mahtavaa

Lääkärin työ aidoimmillaan.

Lääkärin työ on lähtenyt liikkeelle potilaan kohtaamisesta hänen omassa ympäristössään. Jossain vaiheessa koneet, lasiseinät ja tuottavuusajattelu ottivat vallan ja aloimmekin hoitaa ensisijaisesti laboratoriotuloksia kello esimiehenämme. Asianmukaiset tutkimukset toki kuuluvatkin moderniin lääketieteeseen, mutta vanhasta tavasta toimia lääkärinä on edelleenkin opittavissa paljon ja vaikuttavuus tulee potilaan aidosta kohtaamisesta. Kotilääkärinä laboratoriokokeet otetaan silloin, kun niitä tarvitaan, mutta tärkeimmät työvälineesi ovat silti anamneesi ja status – jälleen kerran.

 

Aina aikaa potilaalle. Vähintään tunti.

Pitkiin käynteihin tottunut kotilääkärispesialisti voi hoitaa kolme potilasta päivässä, kun nopeatempoiseen päivystystyöhön tottunut kollega voi ehtiä tapaamaan seitsemänkin henkilöä samassa ajassa. Joustava palkkausmallimme mahdollistaa kaikenlaiset tavat tehdä lääkärin työtä. Laskennallisesti lääkärikäyntimme ovat 60 minuutin mittaisia, jolloin käynnillä on hyvin aikaa käydä potilaan tilanne kokonaisvaltaisesti läpi. Hintamme ovat käyntikohtaisia, joten nopeus ei syö palkkaa. Toisaalta yli tunnin käynnistä potilas maksaa ilomielin lisää. Seuraavan potilaan otat sitten, kun edellinen on valmis. Voit siis jatkossa keskittyä kellon sijasta potilaan kuuntelemiseen. Laskutamme myös matka-ajasta, joten liikkuva työ takaa tavalliseen yksityislääkärin työhön verrattuna vertailukelpoisen palkkauksen.

Liikkuva työ. Ja työaika.

Voit etukäteen varata päivästä sopivan hetken asioiden hoitamiseen tai vaikka kaupassa käymiseen. Kotoa lähdet aamuisin silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Voit päivystää iltaisin ja viikonloppuisin tai tehdä hyvin vain kolmipäiväistä viikkoa. Organisaatiomme mahdollistaa juuri sellaisen työajan, mikä sinun elämäntilanteeseesi sopii. Kotilääkärinä tarvitset oman auton, jonka käytöstä saat myös verovähennykset. Liikkuvana lääkärinä työhuoneesi vaihtuu jatkuvasti ja mukanasi on yksilöllisesti muotoiltavissa oleva lääkärinlaukku. Parhaimmillaan mukanasi voi kulkea kaikki tulostimesta, pika-CRP –koneesta ja EKG-laitteesta lähtien tai asiantuntijana saatat pärjätä pelkällä stetoskoopilla ja herkällä kosketuksella. Tarpeen niin vaatiessa sinulla on luonnollisesti mahdollisuus myös kaikkiin normaaleihin laboratoriotutkimuksiin ja hoitajien avustaviin toimenpiteisiin.

 

Mahtavat työkaverit ja tiimin tuki.

Työyhteisömme elää arvojemme mukaan. Kunnioitamme ihmisiä ja pyrimme kaikki käytännössäkin tekemään kaiken voitavan potilaidemme eteen. Stella tarjoaa kaikki kotona pärjäämisen tukemiseksi tarvittavat palvelut ja kotilääkärinä sinun tehtäväsi on tarjota ylin asiantuntemus muillekin ammattiryhmille tämän mahdollistamiseksi. Lääkärimme ovat niin nuoria kuin jo eläköityneitäkin, mutta kaikkia yhdistää ennakkoluulottomuus, avoimuus ja halu kokeilla uutta. Uudet työntekijät perehdytetään perusteellisesti ja tukenasi on aina kokeneiden kotilääkäreiden verkosto.