Hyppää pääsisältöön

Turvalaitteet kotona elämiseen

Turvaa ja mielenrauhaa parempaan arkeen. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Turvalaitteet ja -palvelut

Stellan turvalaitteet antavat levollisemman mielen niin käyttäjälleen kuin omaisille. Hälytyskeskuksemme koulutetut työntekijät vastaavat hälytyksiin ja järjestävät apua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

 

Turvapuhelin

Stellan turvapuhelin ja hälytyskeskus palvelevat jo yli 180 suomalaiskunnan asukkaita. Turvapuhelimen avulla saa milloin vain yhteyden hälytyskeskukseen, jossa vastaavat Stellan kokeneet ja koulutetut hälytyskeskuspäivystäjät. Turvapuhelimeen voidaan liittää erilaisia lisälaitteita kuten ovi-, palo-, liesi- ja kaatumishälytin tai lääkeannostelija. Jos hälytyksen tekeminen on käyttäjälle vaikeaa, turvapuhelin osaa lisälaitteidensa avulla tehdä hälytyksen automaattisesti.

Lue lisää

 

Paikantava turvakello

GPS-paikannuksen sisältävä turvakello on rannekello ja turvapuhelin, jolla käyttäjä voidaan paikantaa parhaimmillaan muutaman metrin tarkkuudella. Kellossa on tehokas kaiutin ja mikrofoni, jolla käyttäjä voi soittaa Stellan hälytyskeskukseen. Kelloon saa myös puhelintoiminnot, joiden avulla käyttäjä voi soittaa omaisille ja omaiset käyttäjälle. Kello sopii erityisesti aktiiviselle liikkujalle tai muistisairaalle.

Lue lisää

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.