Hyppää pääsisältöön

Usein kysyttyjä kysymyksiä palveluistamme

Tiesithän, että kaikki kodinhoito- ja lastenhoitopalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, eikä se koske vain itselle tilattuja palveluita? Myös omille ja puolison vanhemmille tai isovanhemmille ostetuista palveluista saa tehdä 50 % kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Ketkä voivat käyttää Stellan palveluita?


Stella tuo laajan valikoiman huipputason kotipalveluita asiakkaan omaan kotiin. Palvelun laajuus muodostuu aina asiakkaan tarpeesta. Stellasta saa niin yksittäisiä palveluita kuin pidemmäksi aikaa sovittuja palveluita. Stella Kotilääkäri- ja Kodinhoitopalvelut tuovat kotiin apua ja arjen helppoutta, ikään tai kuntoon katsomatta. Stella Kotihoivan palvelut puolestaan tarjoavat pitkäjänteistä helpotusta kotona sairastavan ja ikäihmisen elämään.

Saako Stellan palveluista kotitalousvähennystä?


Kaikki Stellan kotisiivouspalvelut ovat yksityishenkilöille kotitalousvähennyskelpoisia. Vähennys on 50 % laskun loppuhinnasta. Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja käytä näppärää laskuriamme alennuksen laskemiseen täältä.

Mistä tiedän tilaukseni lopullisen hinnan?


Jos haluamasi palveluiden hintaa ei ilmoiteta sivuillamme, voit lähestyä meitä joko puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Asiakaspalvelijamme vastaa sinulle tarkemman tarjouksen kanssa mahdollisimman pian valitsemallasi yhteydenottotavalla.