Hyppää pääsisältöön

Kasvuvauhti kiihtyy: Koti Puhtaaksi osaksi Stellaa

03.07.2018 Uutiset

Koti Puhtaaksi on nyt osa Stellaa

Kotiin tuotavien terveyden- ja kodinhoidon palveluiden markkinajohtaja Stella ostaa Suomen suurimpiin kotisiivousyrityksiin lukeutuvan Koti Puhtaaksi -yhtiön (Sahera Koti Puhtaaksi Oy). Yrityskauppa on Stellalle viimeisen puolen vuoden ajanjaksolla jo kuudes, ja se kasvattaa yhtiön vuotuista liikevaihtoa noin 1,4 miljoonaa euroa. Kaupan myötä Stella on puhtaasti Suomen suurin kotisiivoustoimija niin asiakas- ja henkilöstömäärällä kuin liikevaihdolla mitattuna.

Sahera Koti Puhtaaksi Oy:n osto on Stellan perustamisen jälkeen yhtiön merkittävin yritysosto. Stellan kotisiivoustoiminta on startannut uuteen vuoteen erittäin vahvalla orgaanisella kasvulla, jota Koti Puhtaaksi -kauppa vauhdittaa entisestään.

”Hyvin hoidetun liiketoiminnan lisäksi kauppa tuo meille monipuolista osaamista. Koti Puhtaaksi -yrityksen toimitusjohtaja Saana Tyni aloittaa Stellan kotisiivouksen liiketoimintajohtajana ja yhtenä omistajista. Stellan huippuammattilaisten joukko kasvaa yhteensä noin 40 työntekijällä. Yhdessä vanhat ja uudet stellalaiset muodostavat todellisen kotisiivouksen dream teamin”, kiteyttää Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve.

Stella on 100-prosenttisesti kotimaisesti omistettu kodin- ja terveydenhoidon palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaita Stellalla on jo yli 180 kunnassa, joissa ahkeroi noin 700 Stellan terveydenhoidon sekä kodin- ja lastenhoidon ammattilaista.

”Kotiin tuotettavien palveluiden kasvunäkymät ovat suotuisat. Turvallista kotona asumista tukevien kotihoito- ja turvapuhelinpalveluiden kysyntä kasvaa sote-uudistuksen lopullisesta muodosta riippumatta. Samanaikaisesti esimerkiksi lapsiperheissä ammattimainen lastenhoito- ja kotisiivousapu ovat nyt suositumpaa kuin koskaan. Perheen yhteistä aikaa halutaan vaalia”, Pälve jatkaa.

Koti Puhtaaksi on pirkanmaalainen Saana Tynin perustama ja johtama perheyritys. Yhtiö on palkittu muun muassa Suomen 6. parhaana työpaikkana 2018 Great Place to Work -kilpailussa sekä vuoden 2017 kotityöpalveluyrityksenä.

”Olen kilpailijan silmin ihaillut Stellan ammattilaisten toimintatapoja ja vahvaa markkina-asemaa. Olenkin erityisen innoissani, että juuri Stellan kanssa tiemme nyt kohtaavat. Oman yrityksen myynti ei tietenkään ollut helppo päätös, mutta Stellan valinta ostajaksi oli selkeää. Kilpakosijoita kyllä riitti”, toteaa uusi liiketoimintajohtaja Saana Tyni.

Saana Tyni
”Stellan valinta ostajaksi oli selkeää. Kilpakosijoita kyllä riitti.”
– Saana Tyni, Stellan uusi liiketoimintajohtaja

Yrityskauppa astuu voimaan 1.4.2018.
 

Koe Stellan ja Koti Puhtaaksi -yrityksen laatu omassa arjessa – varaa ilmainen suunnittelukäynti kotisiivoukselle »

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.