Hyppää pääsisältöön

Stella ostaa Kodin Helgan kotisiivouksen liiketoiminnan Kuopion seudulla

05.07.2018 Uutiset

Stella ostaa Kodin Helga Oy:n Kuopion ja Siilinjärven alueen kotisiivouksen liiketoiminnan

Kotiin tuotavien terveyden- ja kodinhoidon palveluiden markkinajohtaja Stella ostaa Kodin Helga Oy:n Kuopion ja Siilinjärven alueen kotisiivoustoiminnan. Kauppa kasvattaa Stellan vuotuista liikevaihtoa noin 200 000 eurolla. Kaupan myötä Stella vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana kotisiivoustoimijana niin asiakas- ja henkilöstömäärällä kuin liikevaihdolla mitattuna.

Kuluvan vuoden ensimmäisellä vuosineljänneksellä Stellan kaikki liiketoiminta-alueet kasvoivat hyvin – jopa odotuksia hieman vahvemmin. Kodin Helgan liiketoimintakauppa vahvistaa loppuvuoden kasvuennustetta etenkin Kuopion talousalueella ja kotisiivoustoiminnassa entisestään.

– Stella on Kuopion talousalueella monelle jo ennestään tuttu muun muassa kotihoidosta ja turvapuhelinpalvelusta. Kodin Helgaan yhdistymällä voimme tarjota Kuopion seudulla entistäkin laajemmat kotipalvelut yhdestä osoitteesta. Toivotan Kodin Helgan asiakkaat ja kotisiivouksen ammattilaiset lämpimästi tervetulleeksi Stellaan! kommentoi liiketoimintakauppaa Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve.

Kaupalla ei ole vaikutuksia asiakassopimuksiin tai työntekijöiden työsuhteisiin. Kaikki Kodin Helgan työntekijät jatkavat Stellan Kuopion-yksikön työntekijöinä.

Stella on 100-prosenttisesti kotimaisesti omistettu kodin- ja terveydenhoidon palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaita Stellalla on jo yli 180 kunnassa, joissa ahkeroi noin 700 Stellan terveydenhoidon sekä kodin- ja lastenhoidon ammattilaista.

– Kotiin tuotettavien palveluiden kasvunäkymät ovat suotuisat. Turvallista kotona asumista tukevien kotihoito- ja turvapuhelinpalveluiden kysyntä kasvaa sote-uudistuksen lopullisesta muodosta riippumatta. Samanaikaisesti esimerkiksi lapsiperheissä ammattimainen lastenhoito- ja kotisiivousapu ovat nyt suositumpaa kuin koskaan. Perheen yhteistä aikaa halutaan vaalia, kertoo Juhani Pälve liiketoimintanäkymistä.

Stella Kotipalvelut Oy:n ja Kodin Helga Oy:n liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.6.2018.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.