Hyppää pääsisältöön

Näin voiveitselle voi tehdä kätevän säilytyspaikan

11.05.2018 Ideat

Stellanen vinkki: Valtaavatko voiveitset keittiön? Näin teet yhdelle paikan leviterasiasta

 
Kertyykö keittiöön kasa voiveitsiä, joista ei tiedä, mitä niistä on käytetty viimeksi ja milloin? Onneksi veitset saa järjestykseen helpolla niksillä.
 

 
– Vanha kansa säästää tiskejä ja hermoja leikkaamalla levitepaketin kanteen saksilla kaksi viiltoa, jolloin voiveistä voi pitää paketissa jääkaapissakin, sanoo Stellan kotisiivouksen aluepäällikkö Hanni Ijäs.

– On hyvä kuitenkin tietää, että niksi ei ole nykyisten hygieniasuositusten mukainen, koska jotkut bakteerit voivat pärjätä jääkaapin lämpötilassa. Varman päälle pelatessa veitsi kannattaakin laittaa jokaisen käyttökerran jälkeen tiskiin.

Haluatko apukäsiä keittiön puhtaana pitämiseen? Stellan säännöllisen kotisiivouksen ammattilaiset tekevät puhdasta jälkeä kodin kaikissa huoneissa.

Stellanen vinkki: Salaatinkanta
Stellanen vinkki: Hintalappu

Valitse sujuvampi arki – tilaa kotisiivous

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.