Hyppää pääsisältöön

Oulussa jo yli 100 työntekijää: Ektakompuksen liiketoiminta Stellan omistukseen

08.07.2018 Uutiset

Stellan kasvu Oulussa jatkuu

Stellan toiminnot Oulun seudulla laajentuvat, kun Ektakompus Oy:n kotihoidon ja kotisiivouksen liiketoiminta siirtyy Stella Kotipalvelut Oy:n omistukseen 1.9.2018 alkaen.

Yhdistyminen kasvattaa Stellan henkilöstöä Oulun seudulla noin 30 ammattilaisella ja asiakaskuntaa yli 300 asiakkaalla. Liikevaihtoa kauppa tuo Stellalle vuositasolla arviolta 650 000 euroa. Yhdistymisellä ei ole vaikutusta kotipalveluiden hinnoitteluun tai asiakaskäyntien käyntirytmiin.

– Teimme viime syksynä onnistuneen avauksen Oulussa Kotihoito Pia Viitala Oy:n kaupan myötä. Sen jälkeen toimintamme on jatkanut kasvuaan. Oulussa on hyvät lähtökohdat ja positiivinen toimintaympäristö yksityisen ja kunnallisen kotihoidon yhteistyölle. Sellaisessa yhteistyössä haluamme olla aktiivisesti mukana, kommentoi Stellan terveyspalveluiden ja kotisiivouksen liiketoimintajohtaja Pia Nurme yhtiön kasvua pohjoisessa Suomessa.

”Oulussa on hyvät lähtökohdat ja positiivinen toimintaympäristö yksityisen ja kunnallisen kotihoidon yhteistyölle.” –Pia Nurme

– Ektakompuksen liiketoiminnan osto vahvistaa asemaamme entisestään ja tekee meistä nyt suurimman kotihoidon palveluyrityksen Oulun seudulla. Stellalla on ollut mahdollisuus työllistää Oulun seudulle jo yli 100 työntekijää, iloitsee toimitusjohtaja Juhani Pälve.

Ektakompus Oy:n henkilöstö siirtyy kaupassa Stella Kotipalvelut Oy:n työntekijöiksi. Jatkossa Ektakompuksen asiakkaiden hoidosta ja palveluista vastaa siis tuttu henkilöstö, jota täydentävät Stellan Oulun-yksikössä ennestään ahkeroivat kotipalveluiden ammattilaiset.

– Toivotan Ektakompuksen ammattilaiset lämpimästi tervetulleeksi Stellan ammattitaitoiseen joukkoon, Pia Nurme päättää.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.