Hyppää pääsisältöön

Vuosi 2018 käyntiin kahdella kaupalla: Stella Kotipalvelut vauhdittaa kasvuaan

01.19.2018 Uutiset

Vuosi 2018 käyntiin kahdella kaupalla: Stella Kotipalvelut vauhdittaa kasvuaan Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa

Stella Kotipalvelut Oy vahvistaa asemiaan kotiin tuotavien terveys- ja kodinhoitopalveluiden markkinajohtajana. Helmikuun 2018 alusta yhtiön omistukseen siirtyvät Keski-Uudellamaalla toimiva Taito Hoivapalvelut Oy sekä Turun talousalueella toimiva Domus Hoivapalvelu Oy.

Yrityskaupat kasvattavat Stellan liikevaihtoa vuositasolla arviolta 800 000 eurolla. Nykyhetkellä Stellan terveyspalveluiden suurimmat toiminta-alueet ovat Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi sekä Oulun ja Kuopion talousalueet. Lisäksi Stella tuottaa turvapuhelinpalvelua jo yli 180 kunnan alueella Suomessa.

– Haluamme jatkossakin olla kotiin tuotavien terveys- ja kodinhoitopalveluiden ykkösyritys Suomessa. Nyt tehtyjen kauppojen myötä voimme tarjota laadukkaita kotihoidon palveluita entistäkin useamman kunnan alueella, kuten Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä, Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve kommentoi tehtyjä ostoja.

Molempien ostettujen yritysten henkilöstö sekä yrittäjät Timo Ahtikari ja Nina Salo jatkavat Stellan työntekijöinä.

– Domus Hoivapalvelun ja Taito Hoivapalveluiden toimintatavat sekä kulttuurit sopivat hienosti osaksi Stellaa. Toivotan uudet asiakkaat sekä stellalaiset lämpimästi tervetulleeksi kasvavaan ja osaavaan joukkoomme, toteaa Stellan terveyspalveluiden liiketoimintajohtaja Pia Nurme.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.