Hyppää pääsisältöön

Yleiset palveluehdot

Stella Kotipalvelut Oy

Stellan palveluehdot

 

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Tyytyväisyystakuu 100 %

Jos työmme jälki ei ole palvelukuvauksen ja sovitun mukaista, lupaamme suorittaa puutteelliseksi jääneet työt uudelleen. Olettehan aina yhteydessä suoraan Stellan asiakaspalveluun, niin käsittelemme palautteenne ripeästi.

Stellan vaitiolovelvollisuus

Stella asettaa toiminnalleen ja henkilökunnalleen tiukat luotettavuus ja laatuvaatimukset. Kaikkia työntekijöitämme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Minimityöaika ja työajat

Kotisiivouksen minimityöaika on sopimusasiakkaille kaksi (2) ja kerta-asiakkaille kolme (3) tuntia kerrallaan.

Arvonlisäverottoman kotipalvelun minimityöaika on kaksi (2) tuntia kerrallaan.

Palveluita voi tilata arkipäiville kello 8.00–17.00 väliselle ajalle. Arkipyhille osuvat siivouskäynnit peruuntuvat automaattisesti, ja jos asiakas haluaa korvaavan käynnin toiselle päivälle, tulee käynti tilata erikseen Stellan asiakaspalvelusta.

Matkakulut

Tarjousalueen sisällä ei peritä matkakustannuksia, ellei kuljetus vaadi oman auton käyttöä. Sovittavissa erikseen tilausvahvistuksen yhteydessä.

Arvioidun työajan ylittyminen

Muuttosiivouksen aikana asunnossa tulee toimia sähköt, vesi ja valaistus. Jos asunnon siisteystaso on erittäin alhainen, tulee asiakkaan varautua mahdollisiin lisäkustannuksiin. Näistä Stella ilmoittaa asiakkaalle paikalle mentäessä.

Jos muuttosiivouksen työaika ylittää arvioidusta 10 %, pidätämme oikeuden laskuttaa 10 %:n ylityksen jälkeinen työaika Stellan kotisiivoushinnaston mukaisin tuntihinnoin. Tällöin Stella on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle mahdollisesta ylityksestä välittömästi lisätyötarpeen ilmetessä, jolloin asiakas päättää lisätyön mahdollisesta tekemisestä.

Peruutukset, muutokset ja tauot

Peruutukset tulee tehdä viisi (5) työpäivää ennen sovittua käyntiä. Muussa tapauksessa myyjällä on oikeus veloittaa käyttämättä jääneestä palvelusta täysi hinta. Kaikki muutokset tai peruutukset tulee tehdä Stellan asiakaspalveluun, ei kodinhoitajalle. 

Pidemmistä tauoista kotisiivouksessa esimerkiksi kesälomien ajaksi tulee ilmoittaa viimeistään kuukautta ennen tauon alkamista. Asiakkaan pyynnöstä väliaikaisesti tehdyt kotisiivouspäivien siirrot veloitetaan kertasiivouksen tuntihinnan mukaan.

Vahingot ja niiden korvaaminen

Stella on ottanut asiakkaidensa koteja varten vastuuvakuutuksen, joka kattaa mahdolliset vahingot 1 000 000 euroon asti. Vahingonkorvausvelvollisuus, vastuun laajuus ja rajoitukset määräytyvät vakuutusehtojen mukaisesti. Korvausvaatimus on esitettävä kahden viikon ja korvattava summa kuitteineen kolmen kuukauden kuluttua vahingon sattumisesta. Vanhempia vaatimuksia ei korvata. Stellan vastuu rajoittuu vain sen palveluksessa tai työnjohdon alaisuudessa olevan henkilön aiheuttamiin välittömiin vahinkoihin.

Asiakkaan velvollisuudet

Stella ja asiakas sopivat yhdessä työn aikataulutuksesta ja työtehtävistä. Asiakas huolehtii, että tehtäviin tarvittavat kodinhoitovälineet ovat asianmukaisessa kunnossa. Jos asiakas toimittaa Stellalle avaimet, täytetään avaintenluovutustodistus kahtena kappaleena. Jos asiakkaalla on hälytysjärjestelmä, on hän velvollinen ilmoittamaan sen koodin ja ohjeet siitä, miten hälyttimen saa pois päältä työn tekemisen ajaksi. Jos koodia ja ohjeita ei ilmoiteta, Stella ei ole velvollinen korvaamaan työntekijänsä aiheuttamasta mahdollisesta aiheettomasta hälytyksestä aiheutuneita kustannuksia.

Kodinhoitajan vuosiloma ja sairasloma

Kodinhoitajan vuosiloman ja mahdollisten sairaslomien ajaksi Stella pyrkii järjestämään tilalle sijaisen, jos Stellan toimistolle on toimitettu vara-avain. Jos vara-avainta ei ole eikä asiakas ole päästämässä sijaista sisään mutta haluaa sijaisen, veloittaa Stella sijaisen käynnistä aiheutuvasta avaintenkuljetuksesta puolen tunnin lisäveloituksen.

Koonti laskutuksesta kotitalousvähennyksen ilmoittamista varten

Helmikuussa lähetämme automaattisesti ja maksutta koonnin edellisen vuoden laskutuksesta verotuksen kotitalousvähennystä varten. Kesken vuotta tilatusta koonnista veloitamme 12,40 € (sis. alv 24 %). 

Laskutus ja hinnankorotukset

Työt laskutetaan kerran kuukaudessa jälkikäteen. Maksuehto on 14 päivää netto. Paperilaskusta veloitamme 5 € laskutuslisän. Huomautusmaksu maksamattomasta laskusta on 2 € (sis. alv 24 %) ja viivästyskorko kulloinkin voimassa olevan lain mukainen. Stellalla on oikeus korottaa hintojaan ilmoittamalla siitä asiakkaalle kirjallisesti yhtä kuukautta ennen korotuksen voimaanastumista.

Sopimuksen irtisanominen

Ellei sopimuksessa ole toisin sovittu, sopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi sekä asiakkaan että Stellan puolelta. Irtisanomisajalla tehdyistä kotisiivouksen peruutuksista Stellalla on oikeus veloittaa täysi hinta.

Ota yhteyttä

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.