Hyppää pääsisältöön

Stella Läsnäolopalvelu

Ratkomassa terveydenhuollon ja kotihoidon ongelmakohtia. Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää!

Läsnäolopalvelusta parempaa terveyttä ja terveydenhuoltoa

Terveydenhuollon yksi keskeisimmistä haasteista on virka-ajan ulkopuolisen tuen puute. Päivystykset ovat ylikuormittuneita ja kulut kasvavat hallitsemattomasti. Myös harvoihin yksinkertaisiin ongelmiin puututaan päivystysaikana, mikä ennen pitkää johtaa tilanteiden kärjistymiseen ja senioreiden laitosjaksokierteisiin.

Stellan Läsnäolopalvelu mahdollistaa asiakkaan terveydentilan muutoksien ennakoinnin. Ennakointi toteutetaan yhdistämällä terveysteknologia oppivaan tekoälyyn ja asiantuntevaan terveydentilan arviointiin. Oikeanlainen tieto mahdollistaa entistä kohdennetumman hoidon ja resurssien oikeanlaisen käytön.
 

Avainsanana ennaltaehkäisy

Läsnäolopalvelu muuttaa toimintaa ennaltaehkäisevään voinnin seuraamiseen ja rakentaa virka-ajan ulkopuolista tukiverkostoa. Se tarkoittaa oikeanlaisen terveysteknologian valintaa ja tekoälyn hyödyntämistä akuuttitilanteiden ennaltaehkäisyssä.

Läsnäolopalveluun voi yhdistää visuaalisen liiketunnistuksen teknologiaa. Teknologia perustuu hahmontunnistukseen, jolla voidaan ennakoida mahdollinen kaatuminen ja ennen kaikkea tunnistaa välittömästi kaatumisesta johtunut hoidontarve. Niin varmistetaan oikea hoito sekä tuki kotonaan kaatuneelle henkilölle.
 

Aina yhteys hälytyskeskukseen ja lääkäriin

Stellan ympärivuorokautinen lääkärijohtoinen läsnäolopalvelu sekä hälytyskeskus mahdollistavat ammattitaidon viemisen jokaisen asukkaan kotiin perinteisten mallien lisäksi.

Stellan hälytyskeskus palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.
 

Ota yhteyttä!

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.