Hyppää pääsisältöön

Stella Läsnäolopalvelu

Ratkomassa terveydenhuollon ja kotihoidon ongelmakohtia. Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää!

Läsnäolopalvelusta parempaa terveyttä ja terveydenhuoltoa

 
Terveydenhuollon yksi keskeisimmistä haasteista on virka-ajan ulkopuolisen tuen puute. Päivystykset ovat ylikuormittuneita ja kulut kasvavat hallitsemattomasti. Myös harvoihin yksinkertaisiin ongelmiin puututaan päivystysaikana, mikä ennen pitkää johtaa tilanteiden kärjistymiseen ja senioreiden laitosjaksokierteisiin.

Stellan Läsnäolopalvelu mahdollistaa asiakkaan terveydentilan muutoksien ennakoinnin. Ennakointi toteutetaan yhdistämällä terveysteknologia oppivaan tekoälyyn ja asiantuntevaan terveydentilan arviointiin. Oikeanlainen tieto mahdollistaa entistä kohdennetumman hoidon ja resurssien oikeanlaisen käytön.
 

Avainsanana ennaltaehkäisy

Läsnäolopalvelu muuttaa toimintaa ennaltaehkäisevään voinnin seuraamiseen ja rakentaa virka-ajan ulkopuolista tukiverkostoa. Se tarkoittaa oikeanlaisen terveysteknologian valintaa ja tekoälyn hyödyntämistä akuuttitilanteiden ennaltaehkäisyssä.

Läsnäolopalveluun voi yhdistää visuaalisen liiketunnistuksen teknologiaa. Teknologia perustuu hahmontunnistukseen, jolla voidaan ennakoida mahdollinen kaatuminen ja ennen kaikkea tunnistaa välittömästi kaatumisesta johtunut hoidontarve. Niin varmistetaan oikea hoito sekä tuki kotonaan kaatuneelle henkilölle.
 

Esimerkiksi tältä Stella Läsnäolopalvelu näyttää

Ajantasainen näkymä hoitajille ja läheisille

Stellan Läsnäolopalvelu kerää laitteiden ja sensoreiden tuottaman informaation, koostaa niistä näkymän sekä analysoi automaattisesti havaintoja hoidon tueksi.

Järjestelmää voivat käyttää terveydenhoidosta vastaavat ammattilaiset ja omaiset sekä tarvittaessa myös asiakas itse.

Järjestelmän keräämiä tietoja voi hyödyntää lääketieteellisen päätöksenteon tukena, ja sen analysaattori sekä tekoälyalgoritmit on kehitetty kliinisesti validoiden.

Kirjaudu Läsnäolopalveluun

Stellan hälytyskeskus päivystää kellon ympäri vuoden kaikkina päivinä

Aina yhteys hälytyskeskukseen ja lääkäriin

Stellan ympärivuorokautinen lääkärijohtoinen Läsnäolopalvelu sekä hälytyskeskus mahdollistavat perinteisten mallien lisäksi ammattitaidon viemisen jokaisen asukkaan kotiin.

Hälytyskeskuksemme päivystää kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Keskuksessa palvellaan asiakkaita yli 180 kunnassa ja vastataan vuosittain yli miljoonaan puheluun.

Keskuksella on Finanssiala ry:n sertifiointi ja sen laatujärjestelmä täyttää SFS-EN ISO 9001 -standardin sekä tilat, toiminta ja tekniset ominaisuudet SFS-EN 50518 (1-3) -standardisarjan vaatimukset.

Ota yhteyttä!

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.