Hyppää pääsisältöön

Stella Läsnäolopalvelu

Ratkomassa terveydenhuollon ja kotihoidon ongelmakohtia. Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää!

Läsnäolopalvelusta parempaa terveyttä ja terveydenhoitoa

 
Terveydenhuollon yksi keskeisimmistä haasteista on virka-ajan ulkopuolisen tuen puute. Päivystykset ovat ylikuormittuneita ja kulut kasvavat hallitsemattomasti. Myös harvoihin yksinkertaisiin ongelmiin puututaan päivystysaikana, mikä ennen pitkää johtaa tilanteiden kärjistymiseen ja senioreiden laitosjaksokierteisiin.

Stellan Läsnäolopalvelu mahdollistaa asiakkaan terveydentilan muutoksien ennakoinnin. Ennakointi toteutetaan yhdistämällä terveysteknologia oppivaan tekoälyyn ja asiantuntevaan terveydentilan arviointiin. Oikeanlainen tieto mahdollistaa entistä kohdennetumman hoidon ja resurssien oikeanlaisen käytön.
 

Avainsanana ennaltaehkäisy

Läsnäolopalvelu muuttaa toimintaa ennaltaehkäisevään voinnin seuraamiseen ja rakentaa virka-ajan ulkopuolista tukiverkostoa. Se tarkoittaa oikeanlaisen terveysteknologian valintaa ja tekoälyn hyödyntämistä akuuttitilanteiden ennaltaehkäisyssä.

Läsnäolopalveluun voi yhdistää visuaalisen liiketunnistuksen teknologiaa. Teknologia perustuu hahmontunnistukseen, jolla voidaan ennakoida mahdollinen kaatuminen ja ennen kaikkea tunnistaa välittömästi kaatumisesta johtunut hoidontarve. Niin varmistetaan oikea hoito sekä tuki kotonaan kaatuneelle henkilölle.

Stellan hälytyskeskus päivystää kellon ympäri vuoden kaikkina päivinä

Aina yhteys hälytyskeskukseen ja lääkäriin

Stellan ympärivuorokautinen lääkärijohtoinen Läsnäolopalvelu sekä hälytyskeskus mahdollistavat perinteisten mallien lisäksi ammattitaidon viemisen jokaisen asukkaan kotiin.

Hälytyskeskuksemme päivystää kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Palvelemme keskuksessa asiakkaita yli 180 kunnassa ja vastaamme vuosittain yli miljoonaan puheluun.

Keskuksella on Finanssiala ry:n sertifiointi ja sen laatujärjestelmä täyttää SFS-EN ISO 9001 -standardin sekä tilat, toiminta ja tekniset ominaisuudet SFS-EN 50518 (1-3) -standardisarjan vaatimukset.

Läsnäolopalvelussa teknologian keräämä tieto yhdistyy asiantuntijoiden osaamiseen

Mitä Läsnäolopalveluun kuuluu?

 • Paikantava turvakello ja minimajakat. Helposti ranteessa mukana kulkeva paikantava turvakello on turvapuhelin, joka seuraa aktiivisuutta ja paikantaa käyttäjän sisällä ja ulkona.
 • Vuodeanturi. Seuraa vitaalitietoja kuten sykettä ja hengitystä. Mahdollistaa ennakoitavien ongelmien löytämisen.
 • Terveysneuvonta. Terveydenhoitohenkilökunnan reaaliaikainen tuki ympäri vuorokauden.
 • Hyvinvointiseuranta. Sairaanhoitaja, lääkäri ja tekoäly voivat seurata voinnin muutoksia teknologian keräämästä tiedosta. Mahdollistaa ongelmien ehkäisyn ja hoidon ennakoinnin.
 • Lääkärin tuki 24/7. Kotihoidon työntekijöille lääkärin tuki ympäri vuorokauden.
 • Etäkäynnit ja -seuranta. Mahdollistaa käyntimäärän lisäämisen sekä paremman kokonaiskuvan muodostamisen. Lisää turvallisuuden ja vähentää yksinäisyyden tunnetta.
   

Mitä Läsnäolopalvelu maksaa?

Läsnäolopalvelu yksityisasiakkaille 165 €/kk

Hinta ei koske kunnan tai muun sote-järjestäjän kautta hankittuja palveluita.

Ota yhteyttä!

Esimerkiksi tältä Stella Läsnäolopalvelu näyttää

Ajantasainen näkymä hoitajille ja läheisille

Stellan Läsnäolopalvelu kerää laitteiden ja sensoreiden tuottaman informaation, koostaa niistä näkymän sekä analysoi automaattisesti havaintoja hoidon tueksi.

Järjestelmää voivat käyttää terveydenhoidosta vastaavat ammattilaiset ja omaiset sekä tarvittaessa myös asiakas itse.

Järjestelmän keräämiä tietoja voi hyödyntää lääketieteellisen päätöksenteon tukena, ja sen analysaattori sekä tekoälyalgoritmit on kehitetty kliinisesti validoiden.

Kirjaudu Läsnäolopalveluun

Varmuutta ja vähemmän huolia omaiselle

Läsnäolopalvelusta on käyttäjän lisäksi hyötyä myös omaiselle: kun ajantasainen tieto läheisen kunnosta ja läheisen oma luottamus arkensa sujumiseen kasvaa, omainen voi elää huolettomammin ja olla läheiselleen läsnä enemmän omaisena kuin hoitajana.

 

Turvallisuutta ja luottamusta asiakkaalle

Ikääntyessä tunne omasta turvallisuudesta ja pärjäämisestä voi heiketä, niin että omasta kodista ja arjesta nauttiminen on vaikeaa. Läsnäolopalvelun on tarkoitus antaa paitsi tietoa käyttäjän kunnosta, myös parempaa luottamusta elämiseen ja pienistä ja isoista iloista nauttimiseen.

 

Syvällisempää ja tarkempaa tietoa kotihoidolle

Läsnäolopalvelun terveysteknologia kerää jatkuvasti tietoa asiakkaan tilanteesta sekä päivällä että yöllä. Tiedon avulla hoitohenkilökunta saa aiempaa parempaa tietämystä hoitopäätösten tueksi.

 

 • 80PROSENTTIA
  turvapuhelimen asiakkaista suosittelee (huhtikuu 2019)

Suosittelisitko Stellaa?

Tyytyväinen asiakas on Stellalla tärkein onnistumisen mittari. Siksi keräämme palautetta ja mittaamme asiakaskokemusta päivittäin.

Asiakaskokemuksia kerätessämme yksi tärkeimmistä kysymyksistä on, kuinka todennäköisesti suosittelisit Stellaa ystävällesi.

Suosittelijoita ovat asiakkaamme, jotka antavat asteikolla 0–10 huippuarvosanan 8–10.

Lue kokemuksia Stellasta »

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.