Hyppää pääsisältöön

Domushoiva ja Taitohoiva osa Stellaa

Stella Kotipalvelut Oy vahvistaa asemiaan kotiin tuotavien terveys- ja kodinhoitopalveluiden markkinajohtajana. Helmikuun 2018 alusta yhtiön omistukseen siirtyvät Keski-Uudellamaalla toimiva Taito Hoivapalvelut Oy sekä Turun talousalueella toimiva Domus Hoivapalvelu Oy.

Yrityskaupat kasvattavat Stellan liikevaihtoa vuositasolla arviolta 800 tuhannella eurolla. Nykyhetkellä Stellan terveyspalveluiden suurimmat toiminta-alueet ovat Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi sekä Oulun ja Kuopion talousalueet. Lisäksi Stella tuottaa turvapuhelinpalvelua jo yli 180 kunnan alueella Suomessa.

Molempien ostettujen yritysten henkilöstö sekä yrittäjät Timo Ahtikari ja Nina Salo jatkavat Stellan työntekijöinä.

Stellan kotiin toimitettavat palvelut

Stellan on markkinajohtaja kotiin tuotettavien palveluiden saralla. Toimitamme kotisiivouksen, lastenhoidon, terveyspalvelut ja turvalaitteet asiakkaillemme kotiin. 

Asiakkainamme on niin yrityksiä sairaan lapsen hoidossa, yksityisiä henkilöitä kotisiivouksessa ja lastenhoidossa. Turvalaitepalveluillamme palvelemme niin kuntia kuin yksityisiä henkilöitä. 

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.