Hyppää pääsisältöön

Kotisiivous, lastenhoito ja terveyspalvelut Espoossa

Stella Espoossa

Palvelemme espoolaisia pääkonttoriltamme Helsingin Ruoholahdesta. Toimistomme on auki arkisin kello 8–16.

Asiakaspalvelu 020 768 9788
Fax 010 633 8580

Stella Kotipalvelut Oy
Länsisatamankatu 16
00180 Helsinki

Saammeko olla avuksi?

 

Hanni Ijäs - Pääkaupunkiseudun kotisiivous

”Onni syntyy usein hyvässä arjessa, ja sen puolesta me tulemme töihin joka päivä. Kun kotona on helpompaa, maistuu elämä mukavammalta. Vähemmän stressiä tietää enemmän intoa tehdä sellaisia asioita, joista saa iloa ja voimaa.”

– Hanni Ijäs, kotisiivouksen vetäjä

Katarina Kause - Stellan terveyspalvelut

”Tyytyväisiä asiakkaita saadaan luotettavilla ja osaavilla ammattilaisilla, ihan niin kuin näillä meidän stellalaisilla täällä. Tiedämme, että asiakkaamme odottavat meiltä paljon, ja haluamme olla luottamuksen arvoisia ihan jokaisella käynnillä.”

– Katarina Kause, terveyspalvelujen palveluesimies

Kotisiivous Espoossa

Kotisiivous ja muuttosiivous Espoossa

Stella on palvellut espoolaisia asiakkaita Tapiolasta Kivenlahteen ja Leppävaarasta Matinkylään jo vuosikausia. Koulutetut ja ammattitaitoiset kotisiivoojamme pitävät kotisi kunnossa arjen helpottamiseksi.

Muuton yhteydessä voit tilata meiltä muuttosiivouksen sekä vanhaan että uuteen osoitteeseesi – näin sinulla jää aikaa keskittyä uuden kotisi sisustamiseen.

Muista hyödyntää 50 %:n kotitalousvähennystä!

Tilaa kotisiivous

Lastenhoitaja Espoossa

Lastenhoito Espoossa

Luotettavat ja kokeneet lastenhoitajamme hoitavat lapsia koko Espoon alueella – niin Mankkaalla, Latokaskessa kuin Haukilahdessakin. Stellan lastenhoitajan voit tilata haluamaasi ajankohtaan vaikka yhdessä naapuruston muiden perheiden kanssa.

Lastenhoitajamme ovat apuna myös lapsesi sairastuessa. Sairaan lapsen hoitopalvelua tarjoamme myös työsuhde-etuna yrityksille.

Huom! Myös lastenhoidosta saa verotuksessa 50 %:n kotitalousvähennyksen.

Tilaa lastenhoito

Kotihoito Espoossa

Kotihoito Espoossa

Espoolaiset asiakkaamme voivat hyödyntää kattavia kotihoidon ja terveydenhoidon palveluitamme helposti omassa kodissaan - myös palvelusetelillä. Palvelualueemme ulottuu koko Espoon alueelle niin Laaksolahdesta Kaitaalle, Lintuvaarasta Laurinlahteen kuin Kauklahdesta Kiloon.

Terveyspalveluina tarjoamme myös kotisairaanhoitoa ja sekä mahdollisuuden täydelliseen kotisairaalaan.

Kotihoidosta on mahdollista saada verotuksessa 50 %:n kotitalousvähennys.

Tilaa maksuton suunnittelukäynti

Fysioterapia ja kuntoutus Espoossa

Fysioterapia Espoossa

Stellan fysioterapeutit auttavat, jos tarvitset apua liikkumisen ja toimintakyvyn parantamiseen tai kuntoutusta loukkaantumisen tai leikkauksen jälkeen. Kotona fysioterapia on myös helppo suunnitella ja toteuttaa osaksi arkipäivän rutiineja ja kodin ominaispiirteitä.

Espoossa ja pääkaupunkiseudulla Stellan ammattilaisilta saa fysioterapiaa sen monissa muodoissa, kuntoutusta ja lymfaterapiaa

Tilaa fysioterapia

Turvapuhelinpalvelut Espoossa

Turvapuhelin Espoossa

Stellan espoolaisia turvapuhelinasiakkaita palvellaan Stellan omasta hälytyskeskuksesta Pitäjänmäeltä, josta Stellan turva-auttajat tekevät auttamiskäyntejä koko pääkaupunkiseudulla vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Turvapuhelimekseen asiakkaamme voivat valita joko kotikäyttöön tarkoitetun tavallisen turvapuhelimen tai paikantavan turvakellon, joka on samanaikaisesti täydellinen turvapuhelin sekä GPS-teknologialla toimiva paikantava turvalaite.

Tilaa turvapuhelin

Palveluseteli Espoossa – kysy lisää tai tilaa

Olemme palvelusetelipalveluiden tuottaja Espoossa. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme lämpimästi läsnä ollen ja kuunnellen.

Palvelusetelipalvelumme Espoossa:

Onko sinulla kysyttävää palvelusetelistä tai palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö helposti tällä lomakkeella.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.