Hyppää pääsisältöön

Kotihoito Pia Viitala on nyt osa Stellaa

Stella on ostanut Kotihoito Pia Viitalan ja jatkaa laajentumista Oulun alueelle.

Stella Kotipalvelut on ostanut Kotihoito Pia Viitalan. Stella jatkaa toimintaa Pia Viitalan asiakkaille, ja yrittäjä Pia Viitala itse työskentelee jatkossa Stellan Itä- ja Pohjois-Suomen aluepäällikkönä Oulun ja Kuopion seudulla.

”Nimenäni kantavalle yritykselle löytyi luotettava ja omat arvoni jakava uusi omistaja, joka on paras mahdollinen ostaja ja koti liiketoiminnalleni. Stellan resurssit ja stellalaisten välitön asenne luovat hyvät kasvumahdollisuudet koko Pohjois-Suomessa”, kommentoi Pia Viitala.

Liikentoimintakaupan myötä Stella laajenee Ouluun. Aiemmin Stella on toiminut pääkaupunkiseudulla sekä Turun, Tampereen ja Kuopion ympäristössä.

”Pohjoisen-Suomen ensimmäinen liiketoimintakauppa on meille merkittävä askel valtakunnallisessa laajentumisessamme. Tulemme jatkossakin vauhdittamaan kasvuamme myös yrityskaupoin. Kotihoito Pia Viitala Oy:n toimintatapa ja palvelutarjoama sopivat hienosti Stellan liiketoiminnan ja brändin alle, ja perustaja Pia Viitala tuo arvokasta ammattitaitoa valtakunnallisestikin Stellan hoivapalveluiden kehittämiseen”, Stellan toimitusjohtaja Juhani Pälve iloitsee.

Kotilääkärin tilaus

Oulu: Terveys ja hoiva

Oletko itse tai onko läheisesi kotiutumassa sairaalasta tai tarvitsemassa sairaanhoitoa kotona? Sairaanhoitajamme neuvovat, ohjaavat ja tukevat sekä potilasta että omaisia koko hoidon ajan. Teemme yksittäisiä kotikäyntejä ja autamme pitkäaikaisessa toipumisessa.

Vai oletko lähtemässä matkalle? Kauttamme saat myös tarvittavat rokotukset ennen matkalle lähtöä.

Hoivapalveluissa hoitotyön ammattilaisemme auttavat kaikissa toimissa, joissa asiakkaamme tarvitsevat apua. Edistämme voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä ja varmistamme, että asiakkaallamme on riittävät palvelut kotona asumisen tueksi.

Kotisairaanhoito Kotihoito

Kodinhoidon kotisiivous

Oulu: Siivous ja kodinhoito

Koska jokainen koti on ainutlaatuinen, muokkaamme säännöllisen kotisiivouksen sisällön aina juuri teidän kotinne tarpeiden mukaan. Siivouksen lisäksi voimme pestä ja silittää pyykit, vaihtaa lakanat, ulkoiluttaa lemmikkisi ja käydä vaikka kaupassa. Lisäksi meiltä saa kaikki kodinhoidon lisäpalvelut ikkunanpesuista patjojen puhdistukseen.

Kotisiivous

Lastenhoito: Lastenhoitaja lukee

Oulu: Lastenhoito

Hyvää, ammattitaitoista lastenhoitoa pikku rakkaalleesi silloin, kun sinulla on menoja. Lämpimät ja luotettavat lastenhoitajamme huolehtivat lapsistasi ohjeidesi mukaisesti vaikkapa viikoittaisen harrastuksesi ajan. Kerro meille perheesi tarpeista, niin järjestämme teille tarpeet täyttävän hoitajan.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Turvapuhelin arjessa ja sen käyttö

Oulu: Hoiva- ja turvalaitteet

Turvapuhelin ja paikantava turvakello tuovat arkeen mielenrauhaa. Turvapuhelin tarjoaa kotoa kellon ympäri yhteyden Stellan hälytyskeskukseen, ja siihen voi liittää erilaisia lisälaitteita, kuten ovi-, palo-, liesi- ja kaatumishälyttimen tai lääkeannostelijan. Jos hälytyksen tekeminen on läheisellesi vaikeaa, turvapuhelin tekee lisälaitteidensa avulla automaattisen hälytyksen, vaikka asiakas ei itse havaitsisikaan vaaraa tai ongelmaa.

Paikantava turvakello on GPS-paikannuksen mahdollistava tyylikäs rannekello, josta saa turvapuhelimen tavoin yhteyden Stellan hälytyskeskukseen. Tehokas mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat turvakellon käyttämisen helposti, ja puhelintoimintojen avulla sillä voi soittaa ja vastaanottaa puheluita matkapuhelimen tavoin myös läheisiltä.

Turvapuhelin Turvakello

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.