Hyppää pääsisältöön

Alk. 39,90 € /tunti

Siistimpi arki ja helpompi elämä

Toiveissa parempi arki ja enemmän vapaa-aikaa? Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä!

Siivouspalvelumme

Puhtaampi koti, enemmän vapaa-aikaa ja onnellisempi elämä – tyytyväisyystakuulla. Muista myös 50 %:n kotitalousvähennys verotuksessa!

 

Kotisiivous

Stellan kouluttamat siivouksen ammattilaiset pitävät huolen, että kotisi on puhdas ja raikas jokaisen käynnin jälkeen. Annamme siivouksillemme 100 %:n tyytyväisyystakuun: jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, korjaamme puutteet.

Lue lisää

 

Muuttosiivous

Ammattilaisten tekemän muuttosiivouksen jälkeen koti on valmis toivottamaan uudet asukkaansa tervetulleiksi. Koti on pölytön, tahraton ja tuoksuu puhtaalta. Voit tilata muuttosiivouksen sekä vanhaan että uuteen kotiin.

Lue lisää

 

Ikkunanpesu

Pesemme ikkunat siististi ja huolellisesti. Siirrämme tarvittaessa huonekalut ja pikkuesineet sekä siivoamme jäljet. Pesemme myös parvekelasit. Kun palaat kotiin, huomaat käyntimme ainoastaan säihkyvän puhtaista ikkunoista.

Lue lisää

 

Arvonlisäveroton kotipalvelu

Tarjoamme kotipalveluita ilman arvonlisäveroa, jos asiakkaamme toimintakyky on alentunut esimerkiksi ikääntymisen, vamman tai sairauden seurauksena. Autamme arjen askareissa kuten siivouksessa ja ruoanlaitossa. Myös tästä palvelusta voi tehdä 50 %:n kotitalousvähennyksen.

Lue lisää

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.