Hyppää pääsisältöön

Sairaan lapsen hoito

Turvallista hoitoa sairastavalle lapselle silloin kun aikuisen on mentävä töihin. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Sairaan lapsen hoitopalvelu

Sairaan lapsen hoitopalvelu on työnantajien työntekijöilleen kustantama työsuhde-etu. Lastenhoitajamme saapuvat paikalle jopa puolen tunnin sisään tilauksen tekemisestä. Pyrimme järjestämään lapselle aina saman tutun lastenhoitajan.

Hoidamme pääsääntöisesti kaikki sairaustapaukset. Poikkeuksia ovat norovirus ja rotavirus niiden suuren tartuntariskin vuoksi.
 

Lastenhoitajan tilaaminen

Lastenhoitajan voit tilata lastenhoidon asiakaspalvelustamme 020 768 9777. Numerossa palvellaan

  • arkipäivisin klo 7–21
  • viikonloppuisin klo 12–21

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@stella.fi.
 

Ennakkotietojen antaminen

Jos työnantajasi on tehnyt kanssamme palvelusopimuksen, voit täyttää lastenhoidon perustietolomakkeen etukäteen. Se nopeuttaa toimintaamme. Täytä lomake lastenhoidon perustietolomake
Lastenhoidon perustietolomake

Entä jos työnantajasi ei vielä tilaa palvelua?

Työnantajasi voi tehdä kanssamme palvelusopimuksen, jolloin sinä ja muut yrityksesi työntekijät saatte kotiin luotettavan lastenhoitajan lapsen sairastuessa. Palvelu on työntekijälle maksuton ja työnantajalle normaali vähennyskelpoinen kulu. Kerromme mielellämme lisää palvelusta yrityksellesi.

Stellan lastenhoidon esite »

Miksi Stella?

  • Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä palveluumme
  • Lastenhoitajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia. Tarkistamme huolella hoitajien taustat, työkokemuksen sekä suositukset. Koulutamme hoitajiamme jatkuvasti.
  • Meiltä löytyy osaamista erityistarpeisiin. Meillä työskentelee lastenhoitajina myös sairaanhoitajia ja lähihoitajia.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.