Hyppää pääsisältöön

Stella

Jotta elämä on onnellista omassa kodissa

Lupaus

Tuotamme laadukkaita kotipalveluja, jotta suomalaiset voivat elää parempaa arkea ja onnellisempaa elämää omissa kodeissaan. Yksi kaipaa apua lastenhoitoon, toinen vaivattomuutta kotisiivoukseen, kolmas kotihoitoa, neljäs turvaa kotona asumiseen ja viides kotilääkäriä. Me Stellalla olemme päivittäin avuksi heistä jokaiselle. Siksi lupaamme, että hoidamme ihmisen ja kodin.
 

Tarina

Historiamme johtaa vuoteen 2014, jolloin pääomasijoittaja Intera Partners halusi luoda Suomeen kotipalveluiden suunnannäyttäjän ja edelläkävijän. Silloinen visio kotiin tuotettavien palveluiden edelläkävijyydestä ja markkinajohtajuudesta viitoittaa toimintaamme edelleen.

Kolmen yhtiön fuusiosta alkanut tarina on jatkunut asiakaslähtöisenä kasvuna yritysostojen ja vahvan orgaanisen kasvun myötä. Nyt Stella työllistää jo yli 1200 terveydenhoidon, lastenhoidon ja kotisiivouksen ammattilaista.
 

Arvot

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat aitous, ammattitaito ja ratkaisuhenkisyys.

Arjessamme arvot tarkoittavat, että kohtelemme jokaista ihmistä yksilönä, asetamme omat laatuvaatimuksemme aina korkealle ja suunnittelemme palvelut kullekin asiakkaallemme yksilöllisesti.

Stellalla on lastenhoidosta turvapuhelimiin

Asiakkaat

Asiakkaanamme on jo yli 180 kuntaa ja vuosittain saamme auttaa yli 45 000 suomalaista heidän omassa kodissaan.

Tuotamme palveluita kuluttaja-asiakkaille yksityisinä palveluina sekä kuntien kumppanina esimerkiksi palvelusetelillä tai suoralaskutteisena palvelutuotantona. Siksi tärkeimpiä asiakkaitamme ovatkin kaikki Suomessa asuvat ikään, tarpeeseen ja elämäntilanteeseen katsomatta.

Stellalaiset tekevät arjesta sujuvampaa ja elämästä helpompaa kotisiivouksella

Stellalaiset

Työllistämme jo yli 1200 terveydenhoidon ja kotipalvelujen ammattilaista. Suurimpia stellalaisten ammattiryhmiä ovat kotisiivoojat, lastenhoitajat, sairaanhoitajat ja lähihoitajat. Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme!

Henkilöstön hyvinvointi ja motivaatio ovat meille hyvin tärkeä asia. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta vain, kun työntekijöillämme ovat ammattitaito, asenne sekä sitoutuminen kunnossa.

Katso avoimet työpaikat sekä lisätietoa Stellalla työskentelystä »

Lämpimät ja huolehtivat hoitajat luotettavaan kotihoitoon

Vastuu ihmisistä

Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlippu, ja Stella onkin 100-prosenttisesti suomalainen yhtiö. Stellan omistajia ovat Intera Partners, Teollisuussijoitus ja Stellan toimiva johto.

Me hoidamme vanhuksia ja perheen lapsia. Meillä on ihmisten kotien avaimet. Me puhumme vuosittain yli miljoona tärkeää terveyteen liittyvää puhelua hälytyskeskuksessamme. Haluamme olla tämän luottamuksen arvoisia. Vuoden jokaisena päivänä. Siksi myös vastuullisuustyömme kiteytyy lupaukseen sosiaalisesta vastuusta. Lupaamme kantaa vastuun ihmisestä.

Tällainen on Stella

Stella työpaikkana

Vuosittaiset avainluvut

  • Asiakkaina yli 180 kuntaa
  • Yli 45000 asiakasta
  • Vuonna 2018 yli 180000 asiakaskäyntiä
  • Hälytyskeskus-puheluita yli 1 miljoonaa
  • Liikevaihto noin 27 milj € vuonna 2018
  • Työllistämme yli 1200 ammattilaista

Johtoryhmä

Muut yhteystiedot

Potilasasiamies tiedottaa potilaan oikeuksista ja avustaa tarvittaessa ristiriitatilanteissa. Stellan terveyspalveluiden potilasasiamiehenä toimii Nina Rajala.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.