Hyppää pääsisältöön

Stellasta

Tutustu Stellaan ja ole helposti yhteydessä!

Palveluseteli

Palvelusetelillä voi hankkia esimerkiksi siivouksen, lastenhoidon ja kotihoidon palveluita. Palveluseteli on rahanarvoinen maksusitoumus, joita kunta voi antaa asukkailleen tarpeen mukaan. Stella toimii palveluntuottajan monella kunnalla palvelusetelin kautta.

Lue lisää

 

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka voit tehdä kotona tai kesämökillä teettämästäsi kotitaloustyöstä. Sellaista on esimerkiksi siivouslastenhoito ja remontointi. Olemme koonneet kattavan infopaketin kotitalousvähennys-sivulle.

Lue lisää

 

Usein kysyttyä

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme, palvelusetelistä, laskuista tai yleisesti kotisiivouksesta? Löydät vastauksia kysymyksiisi usein kysyttyä- osiostamme. Voit myös esittää kysymyksiä ja lisäämme vastauksia osioon!

Usein kysyttyä

 

Avoimet työpaikat

Stella etsii jatkuvasti uusia työntekijöitä iloisiin tiimeihimme. Kasvamme kovalla vauhdilla, joten liity mukaan hymyilevään joukkoomme! Haemme jatkuvasti hymyileviä työntekijöitä kotisiivouksen, lastenhoidon, terveyspalveluiden ja turvalaitteiden tiimeihimme.

Avoimet työpaikat

 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Stellan uutiskirjeen saat sähköpostiisi vinkkejä ja lisätietoa sinua kiinnostavista palveluista sekä ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista tarjouksista. Arvomme kuukausittain kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken Stella-lahjakortin.

Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan

 

Vastuu ihmisestä

Olemme tehneet vastuullisuuslupauksen: ”Kannamme vastuun ihmisestä”. Teemme vastuullisuustyötä monin tavoin – päivittäin arjen aherruksena ja aika ajoin isommin tempaisten. Haluamme, että sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme on helppo ymmärtää vastuullisuustyömme merkitys.

Lue lisää

 

Stellan tarina

Tutustu Stellaan yrityksenä meidän tarinan, arvojen ja avainhenkilöidemme kautta. 

Lue lisää

 

Medialle

Kaikki tarvittavat tiedostot medialle ja yhteystiedot, jos halut tietää lisää. 

Lue lisää

 

Ota yhteyttä

Jäikö jokin mietitytämään? Ota yhteyttä meihin niin löydetään vastaus yhdessä! Jäi sitten mieltäsi vaivaamaan laskutus tai jokin palvelumme niin kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

 

Kilpailut ja arvonnat

Stellan järjestämät kilpailut ja onnilliset voittajat löydät täältä helposti! Voit myös osallistua jatkuviin kilpailuihin täältä, kuten uutiskirjeemme tilaajien kesken arvottavaan kotisiivoukseen. Tilaa uutiskirje täältä.

Lue lisää

 

Yleistä tietosuojasta

Miten Stella käsittelee henkilötietoja ja miten suojelemme tietosuojaasi päivittäisessä työssämme. Löydät myös meidän tietosuojaselosteen täältä helposti. Tietosuojavastaavamme Antti Nuutinen vastaa kysymyksiisi tarvittaessa. 

Lue lisää

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.