Hyppää pääsisältöön

Hoitoa kotona

Haluatko kotihoitoa tai kotilääkärin? Jätä yhteystietosi, niin otamme pian yhteyttä!

Terveyspalvelumme

Helpompi arki mahdollistaa onnellisemman elämän – Stella tuo terveyspalvelut kotiisi.
 

Kotihoito

Kattavaa ja laadukasta hoitoa asiakkaamme omassa kodissa. Autamme kaikissa niissä toimissa, joissa apuamme tarvitaan, ja edistämme voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä. Varmistamme, että asiakkaallamme on riittävät palvelut kotona asumisen tueksi. Teemme myös fysioterapian ja jalkahoidon kotikäyntejä.

Lue lisää
 

Kotisairaanhoito

Luotettavat sairaanhoitopalvelut helposti kotona. Sairaanhoitajamme muun muassa annostelevat lääkkeet, ottavat verinäytteet, antavat pistokset, hoitavat haavat sekä seuraavat vointia ja terveydentilaa. Tiivis yhteistyö hoitavan lääkärin kanssa varmistaa hoidon suunnitelmallisen jatkuvuuden.

Lue lisää
 

Omaishoidon tuki

Omaishoitajan ei tarvitse pärjätä yksin. Me Stellalla autamme mielellämme ja tarjoamme omaishoidon tukea aina asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme auttaa esimerkiksi ruoanlaitossa, siivoamisessa, ulkoilemisessa, kuntouttamisessa, peseytymisessä, lääkinnässä ja kaupungilla asioimisessa.

Lue lisää
 

Ympärivuorokautinen hoito

Kun kaipaa oman kotinsa arkeen apua ja tukea omien aikataulujen mukaan, Stellan kokeneet kotihoidon ja kotisairaanhoidon ammattilaiset saa seurakseen vaikka ympärivuorokautisesti. Suunnittelemme hoidon aina täysin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Lue lisää
 

Kotilääkäri

Lääkärimme tutkii sinut kotonasi, arvioi tilanteen, määrää oikean lääkityksen ja suunnittelee mahdollisen jatkohoidon. Älä turhaan matkusta ja jonota sairaana – pode rauhassa ja helposti kotona. Voit kutsua kotilääkärin myös työpaikallesi.

Lue lisää
 

Fysioterapia

Fysioterapia edistää toimintakykyä, liikkumista ja omatoimisuutta. Kotona annettu fysioterapia yhdistää hoidon tehokkaasti omaan arkeen, kun henkilökohtainen hoito ottaa huomioon asiakkaan oman elinympäristön. Palvelemme kattavasti kaikenikäisiä asiakkaita.

Lue lisää
 

Jalkahoito

Erityisesti vanhemmalla iällä jalkavaivat heikentävät usein terveyttä ja toimintakykyä. Jalkahoitomme ehkäisee erilaisten jalkasairauksien syntyä, tunnistavat olemassa olevia jalkaongelmia ja hoitavat jo syntyneitä vaurioita. Hoidamme myös sairausperäiset jalkaongelmat.

Lue lisää
 

Kotisairaala

Voimme tarjota myös kotisairaalan, jossa tuomme kaikki tarvittavat välineet potilaan kotiin helpottamaan esimerkiksi leikkauksesta toipumista. Kotisairaalassa voidaan hoitaa hyvin erilaisia sairauksia akuuteista infektioista kroonisiin sairauksiin.

Lue lisää
 

Saattohoito

Kun saattohoito tehdään kotona, on parantumattomasti sairaalla mahdollisuus osallistua kodin arkeen. Myös omaiset voivat osallistua hoitoon. Stellan Kotisaattohoito sisältää kotihoidon, sairaanhoidon ja lääkärin palveluita – kaikki asiakkaan omassa kodissa toteutettuna. 

Lue lisää
 

Influenssarokote

Rokotus on paras keino torjua influenssaa, sillä THL:n mukaan jopa 80 % terveiden työikäisten influenssatartunnoista voidaan torjua rokotuksella. Meiltä saat rokotukset turvallisesti omassa kodissasi oman aikataulusi mukaan – ilman vaivaa matkustamisesta ja jonottamisesta.

Lue lisää

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.