Hyppää pääsisältöön

PSA-testi kotonasi

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä ja varaamme ajan PSA-testin tekemiseen kotona.

PSA-testillä selvitetään eturauhasen tilanne

Kärsitkö tihentyneestä virtsaamisen tarpeesta? Onko virtsasuihku heikko? Oireet voivat olla merkkejä isommasta ongelmasta, sillä niitä aiheuttavat eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu sekä eturauhassyöpä. Alkuvaiheessa eturauhassyöpä on oireeton.

PSA eli prostataspesifinen antigeeni on eturauhasen tuottama proteiini, jonka määrä veressä saadaan selville yksinkertaisella verikokeella. PSA-testaus auttaa arvioimaan eturauhassyövän riskiä ja kertoo, onko jatkotutkimuksiin aihetta.

PSA-tutkimus voidaan toteuttaa vaivattomasti hoitajan kotikäyntinä 59 euron hintaan tai laajempana tutkimuksena, joka sisältää kotilääkärin käynnin ja laboratoriokokeet hintaan 249 euroa (hinta Kela-korvauksen jälkeen).

Varaa aikasi soittamalla tervesysneuvontaamme 010 633 8585 tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.
 

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.