Hyppää pääsisältöön

Kotisiivous, lastenhoito ja terveyspalvelut Turussa

Stella Turussa

Toimistomme on auki sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelu 020 768 9788
Kotihoito 02 4809 2442

Stella Kotipalvelut Oy
Artturinkatu 2
20200 Turku

Kotisiivous Turussa

Kotisiivous ja muuttosiivous Turussa

Turussa palvelemme asiakkaita täl ja tois pual jokke. Kotisiivouksen koulutetut ammattilaiset tuovat helpotusta arkeesi pitämällä kodistasi huolta. Näin sinulla jää aikaa elämän muihin tärkeisiin asioihin.

Olemme apuna myös muuton keskellä – voit keskittyä uuden kotisi sisustukseen samalla kun me hoidamme niin vanhan sekä uuden kotisi muuttosiivoukset.

Muistathan hyödyntää 50 %:n kotitalousvähennystä!

Tilaa kotisiivous

Lastenhoitaja Turussa

Lastenhoito Turussa

Stellan lämminhenkiset lastenhoitajat ovat apunasi koko Turun seudulla Hirvensalosta Mälikkälään ja Kupittaalta Nummenmäelle.

Meidän kautta voit tilata lastenhoitajan haluamallesi kellonajalle viikon jokaiselle päivälle – myös lapsesi sairastaessa. Yritykset voivat tarjota työntekijöilleen sairaan lapsen hoitopalvelua työsuhde-etuna.

Huomioithan, että myös lastenhoidon palveluista voit saada verotuksessa 50 %:n kotitalousvähennyksen.

Tilaa lastenhoito

Kotihoito Turussa

Kotihoito Turussa

Oli kyse sitten kotihoidosta, kotisairaanhoidosta tai kotisairaalasta, tuomme palvelut helposti omaan kotiisi. Palvelualueemme ulottuu aina Littoisista Kakskertaan ja Jokirannasta Vasaramäkeen.

Palvelemme myös palvelusetelillä. Omalla kustannuksella kotihoidon palvelujen hyödyntäminen oikeuttaa 50 %:n kotitalousvähennykseen.

Tilaa maksuton suunnittelukäynti

Turvapuhelin Turussa

Turvapuhelin Turussa

Turun seudun turvapuhelinasiakkaita palvelee Stellan oma hälytyskeskus vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Palvelumme on antamassa turvaa itsenäiselle kotona asumiselle.

Turvapuhelinlaitteeksi voi valita kotikäyttöön tarkoitetun tavallisen turvapuhelimen tai paikantavan turvakellon, joka on samalla täydellinen turvapuhelin sekä GPS-teknologialla toimiva paikantava turvalaite.

Tilaa turvapuhelin

Palveluseteli Turussa – kysy lisää tai tilaa

Olemme Turun kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja. Kaikenikäiset asiakkaamme saavat meiltä lämmintä ja luotettavaa hoitoa.

Palvelusetelipalvelumme Turussa:

Onko sinulla kysyttävää palvelusetelistä tai palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö helposti tällä lomakkeella.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.