Hyppää pääsisältöön

Vastuu ihmisestä

Tekoja ihmisten ja yhteiskunnan hyväksi

Vastuumme ihmisestä

 
Olemme tehneet vastuullisuuslupauksen: ”Kannamme vastuun ihmisestä”.

Täytämme lupauksemme työskentelemällä ihmisten ja heidän hyvinvointinsa hyväksi.

Teemme vastuullisuustyötä monin tavoin – päivittäin arjen aherruksena ja aika ajoin isommin tempaisten. Haluamme, että sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme on helppo ymmärtää vastuullisuustyömme merkitys.
 

  • Työllistämme yli 700 kotisiivouksen, lastenhoidon ja terveydenhoidon ammattilaista
  • Teimme yli 180000 asiakaskäyntiä vuonna 2017
  • Vastasimme yli 1 miljoonaan hälytyspuheluun vuonna 2017

Vastuullisuustapahtumat

Stella HUPSissa

Liikuttava lastentapahtuma HUPS

12.5.2018 – Lastenhoito

Lastenhoitajat Iida, Tarja ja Mirva sekä Stellan lastenhoidon tiimin taustajoukot olivat Liikuttavassa Lastentapahtuma HUPSissa mahdollistamassa leikkiä, toimintaa ja yhdessäoloa ilman pääsymaksuja. HUPS on kaikenlaisten lapsiperheiden iloinen ilmaistapahtuma, jossa vierailee noin 10 000 kävijää.

– Lapset ja nuoret tarvitsevat sekä yhteistä aikaa vanhempiensa kanssa että tilaisuuksia kokeilla uusia leikkejä ja harrastuksia, joten onneksi tällaisia tilaisuuksia järjestetään. Oli ilo olla mukana HUPSissa, sanoo Stellan Tiia Lindqvist.

SLOP ja Ikäteknologiakeskus: Digiklubi

Ikäteknologiakeskuksen Digiklubi

3.5.2018 – Stella Läsnäolopalvelu

Stellan Läsnäolopalvelun tiimi oli mukana Valli ry:n Ikäteknologiakeskuksen Digiklubi-tilaisuudessa kauppakeskus Sellossa Espoossa. Tilaisuudessa pohdittiin ja ratkottiin arkisia teknologiaan ja niihin liittyviin palveluihin liittyviä haasteita. Avoimissa keskusteluissa opittiin muun muassa löytämään lääkäripalvelut, vastaamaan sähköpostiin sekä zoomaamaan tekstiä ja kuvia tabletilla.

– Haluamme osaltamme varmistaa, että kaikilla halukkailla on mahdollisuus ja riittävät tiedot sekä taidot osallistua aktiivisina toimijoina digitalisoituvassa yhteiskunnassa. Ikäteknologiakeskus tekee tässä äärimmäisen arvokasta, ihmistä lähellä olevaa jalkatyötä, sanoo Stellan Läsnäolopalvelun liiketoimintajohtaja Aki Kuivalainen.

Kaatumisten ehkäisy kuuluu olennaisesti iäkkäiden ihmisten hyvinvointia ylläpitävään toimintaan sekä hyvään hoitoon

Pysy pystyssä kotona

6.2.2018 – Terveyspalvelut

Kaatumisten ehkäisy kuuluu olennaisesti iäkkäiden ihmisten hyvinvointia ylläpitävään toimintaan sekä hyvään hoitoon. Joka kolmas yli 65-vuotias ja joka toinen yli 80-vuotias kaatuu vähintään kerran vuodessa. Valtaosa iäkkäiden kuolemaan johtaneista tapaturmista on kaatumisia. Vaikka kaatumisista on paljon tutkittua tietoa, tiedon siirtäminen käytäntöön vaatii paljon työtä.

Me Stellassa kannoimme kortemme kekoon toteuttamalla Turussa tietoiskun yhdessä moniammatillisen tiimin ja Turun seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n kanssa. Tietoiskun yhteydessä läsnäolijat saivat käytännön vinkkejä tasapainoharjoituksiin fysioterapeutilta ja toimintaterapeutilta sekä rentouttavaa minihierontaa.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.