Hyppää pääsisältöön

Yritykset ja kunnat

Voisimmeko palvella terveydenhuollossa, lastenhoidossa tai siivouksessa? Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!

Palvelumme yrityksille ja kunnille

Stella tarjoaa yrityksille ja kunnille monenlaisia palveluita. Kun haluat sitouttaa työntekijäsi, voit tarjota heille sairaan lapsen kotihoitoa, kotisiivouksen tai vaikkapa fysioterapiaa työpaikalla. Hoivakodit voivat tilata meiltä esimerkiksi omalääkärin vastaamaan koko talon asukkaiden hoidosta tai yöaikaisesta päivystyksestä.

 

Kotihoito

Olemme kotihoidon ja kodin terveyspalvelujen kokeneita ammattilaisia ja kuntien luottamia kumppaneita kaikilla toimipaikoillamme ja niiden lähikunnissa. Kuntien kautta olemme mahdollistamassa onnellisempaa elämää ja parempaa arkea jo yli 40 000 suomalaiselle.

Lue lisää

 

Turvapuhelinpalvelut

Turvapuhelinpalvelumme auttaa kuntia turvaamaan ikäihmisten kotona asumista. Laite- ja palvelukokonaisuuksistamme löytyy jokaisen kunnan muuttuviin tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Lue lisää

 

Sairaan lapsen hoitopalvelu

Stellan kustannustehokas sairaan lapsen hoitopalvelu on työnantajan tarjoama ja työntekijöiden kiittämä  työsuhde-etu, joka työntekijän lapsen sairastuessa antaa työntekijälle mahdollisuuden tilata lastenhoitajan kotiin ja hoitaa tarpeelliset työtehtävät levollisin mielin.

Lue lisää

 

Läsnäolopalvelu

Kuntien käyttämä ja hyväksi toteama Stellan Läsnäolopalvelu mahdollistaa asiakkaan terveydentilan muutoksien ennakoinnin. Ennakointi toteutetaan yhdistämällä terveysteknologia oppivaan tekoälyyn ja asiantuntevaan terveydentilan arviointiin. Oikeanlainen tieto mahdollistaa entistä kohdennetumman hoidon ja resurssien oikeanlaisen käytön.

Lue lisää

 

Fysioterapiaa työpaikalla

Henkilöstöään sitouttava ja palkitseva yritys voi tarjota työntekijöilleen hyvinvoinnin kasvattamiseksi Stellan kokeneiden ja ammattitaitoisten fysioterapeuttien palveluita. Fysioterapeuttimme osaavat myös puuttua työergonomian ongelmakohtiin ja ratkaista ne parhain päin.

Lue lisää

 

Lastensuojelu

Lastensuojelun avopalvelut tarjoavat kokeneiden ammattilaisten osaamisen kunnan lastensuojelun avohuollon asiakkaille. Avohuoltoon kuuluvat perhetyön, kotona tehtävän perhekuntoutuksen ja ammatillisen tukihenkilön palvelut. Avohuollon palveluihin pääsee kunnan sosiaalitoimen ja lastensuojelun työntekijöiden päätöksellä.

Lue lisää

 

Influenssarokotus

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan terveillä työikäisillä jopa 80 % influenssatartunnoista voidaan torjua rokotuksen avulla. Stellalta saa sairaanhoitajan ja rokotukset kätevästi työpaikalle, jolloin työntekijät voivat käydä ottamassa rokotteen esimerkiksi liukuvasti työpäivän lomassa.

Lue lisää

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen saa omassa verotuksessa ilmoittamalla tiedot kustannuksista verottajalle. Vähennyksen saa verokortilla tai veronpalautuksena. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 € henkilöä kohden ja omavastuu 100 €. Suurimman vähennyksen saa, kun vähennyskelpoinen laskutus on vuodessa 5000 €.

Siivousvälineet ja -aineet

Siivousvälineet: Imuri, lattiamoppi, siivousliinoja, wc-harja, tiskiharja/pesusieni ja kylpyhuonepesin/pesuharja.
Siivousaineet: Puhdistusaineet: Yleispuhdistusaine, astianpesuaine, kylpyhuoneen puhdistusaine ja wc:n puhdistusaine.